Hoe werkt een MultiTankcard?

Hoe werkt een MultiTankcard?

Hoe werkt een MultiTankcard?

Betalen gebeurt met de MultiTankcard. De kosten komen automatisch op de maandelijkse factuur terecht. In heel Nederland snel en gemakkelijk een autowasstraat vinden en afrekenen, zonder administratieve rompslomp. Met de MultiTankcard kunnen pashouders terecht bij autowasstraten in heel Nederland.

Waar kan ik laden met de MultiTankcard?

Laden bij alle openbare, publieke en semipublieke laadpunten in Nederland. Keuze uit een laadpas- of laadsleutel met uw eigen merk. Géén gebruikers- of transactiekosten. U betaalt MultiTankcard alleen voor het afnemen van de laadpas of -sleutel.

Hoe betalen met een tankpas?

Brandstof afrekenen met de tankpas: Een tankpas werkt altijd met een magneetstrip dus je dient de tankpas bij de betaalautomaat te 'swipen'. Bij een onbemand tankstation biedt je de tankpas zo aan dat de magneetstrip zich aan de onderzijde van de pas bevindt.

Hoe moet je elektrisch laden?

U plugt de stekker van de oplaadkabel in de auto en in de laadpaal en houdt eventueel uw pasje voor de aangegeven plek. De kabel vergrendelt en de lichtjes op de laadpaal worden nu blauw. Klaar met laden? Dan ontgrendelt u de kabel ook weer met uw laadpas.

Hoe werkt een tankpas van de zaak?

Een tankpas is een zakelijke betaalkaart die je gebruikt om brandstof af te rekenen. De betaling wordt door een externe partij afgehandeld en de gemaakte kosten betaal je in de meeste gevallen via een maandelijkse factuur.

Hoe werkt tanken bij Argos?

Bij veel Argos Tankstations kun je 24/7 tanken en betalen via een betaalautomaat. Je bent dan dus niet gebonden aan de openingstijden van het bemande tankstation. Ga voor de stationsfaciliteiten van jouw Argos Tankstation naar onze Stationfinder en klik op het betreffende Argos Tankstation.

Wie betaald tankpas?

Met een universele tankpas kun je bij elk tankstation in Nederland betalen. Er zijn ook merkgebonden tankpassen van bijvoorbeeld Shell of Texaco. Met die tankpassen kun je alleen betalen bij tankstations van dat merk.

Gerelateerde berichten: