Wat zijn CCA aders?

Wat zijn CCA aders?

Wat zijn CCA aders?

CCA betekent 'Copper Clad Aluminium'. Dit betekent dat de aders in de kabel zijn gemaakt van aluminium met een laagje koper erover. Deze kabels zijn geschikt voor een lengte tot 50 meter. CCA kabels zijn voornamelijk geschikt voor tijdelijke oplossingen.

Welke ethernet kabel voor PC?

Als u zich afvraagt welke UTP kabel u het best kunt aanschaffen, kunt het volgende aanhouden: Voor thuisgebruik voldoet een Cat6a kabel altijd. Deze ondersteunt maar liefst 10.000 mbit/s met een doorvoersnelheid van 500mhz.

Wat betekent de afkorting CCA?

CCA staat voor Cold Cranking Amps. Dit is het ampèrage dat een accu 30 seconden levert bij 0 graden Farenheit (= -18 graden Celcius).

Welke kabel voor tv en internet?

Tegenwoordig wordt een Cat6 kabel gezien als de "standaard". Een cat6 kabel kan snelheden behalen van tot 1 GB/s bij doorvoersnelheden van 250 MHz en is een perfecte kabel voor het aanleggen van een bekabelde thuisnetwerk. Tegenwoordig bestaat er ook een Cat7 kabel, deze kan snelheden behalen tot maar liefst 10 Gb/s.

Wat betekend CCA op een accu?

Koudstartstroom (cold cranking amps, CCA) - zeer belangrijk voor een goede startcapaciteit. Hierbij gaat het om het aantal ampères dat een batterij gedurende 30 seconden bij een temperatuur van -17.8oC kan leveren tot de spanning onbruikbaar laag wordt.

Gerelateerde berichten: