Wat is het einde van de Vikings?

Wat is het einde van de Vikings?

Wat is het einde van de Vikings?

Wat is het einde van Vikings? De laatste aflevering, The Last Act genaamd, laat twee verschillende eindes zien voor de zoons van Ragnar. Ubbe's crew ontdekt een nieuw land en gaat daar wonen. Ze dreigen even wraak te nemen op een van de lokale bewoners, maar Ubbe besluit niet voor een gruwelijke blood eagle te gaan.

Waar laatste seizoen Vikings?

Vanaf 5 januari 2021 stream je het slotstuk van Vikings (seizoen 6B) bij Ziggo Movies & Series in Nederland. Wanneer komt Vikings seizoen 6 deel 2 op Netflix? Vanaf zullen de laatste 10 afleveringen van Vikings seizoen 6 ook bij Netflix in Nederland te zien zijn.

Wie sterft er in Vikings?

Met zijn laatste actie is Björn gestorven met een zwaard in zijn hand en heeft hij een plekje in Valhalla verdiend. Na technisch gezien maar liefst negen seizoenen is Vikings nu tot een einde gekomen.

Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 5 van Vikings?

Seizoenoverzicht
SeizoenAantal afleveringenUitgezonden
31019 februari 2015 –
420*18 februari 2016 – 1 februari 2017
520**29 november 2017 – 30 januari 2019
620***4 december 2019 – heden

Hoe sterft Hvitserk?

Hij wordt gedood door een jonge soldaat van de Saxons en sterft daarmee een echte Viking-dood.

Is seizoen 6 van Vikings het laatste seizoen?

Nog meer seizoenen? Helaas stopt Vikings na seizoen 6, er komt dus geen seizoen 7. Wel is Netflix momenteel bezig met de opnames van een spin-off: Vikings: Valhalla (2022– ). Hoewel de eerste beelden langzaam binnendruppelen van de nieuwe serie, is het nog niet bekend wanneer de spin-off op Netflix verschijnt.

Waarom geen seizoen 7 Vikings?

Het enige wat bekend is, is dat het zal gaan om een Netflix Original-serie, wat waarschijnlijk de reden is dat de streamingdienst recentelijk de rechten van Vikings aangekocht heeft. Verder is bekend dat de serie rond eind 2021 op Netflix zal verschijnen.

Wie vermoord Hvitserk?

Uiteindelijk leidde dat ertoe dat Floki hem doodde, tijdens een gebed. "Ik vond het heel logisch dat Floki hem zou doden," aldus Hirst.

Hoeveel delen heeft Vikings seizoen 6?

Vikings seizoen 6 deel 2, het allerlaatste seizoen, is in Nederland vanaf te zien bij Netflix. De eerste helft verscheen vorig jaar al bij de streamer en in juli is het nu de beurt aan de resterende tien afleveringen. Je kunt de officiële trailer van het laatste seizoen hieronder bekijken.

Hoeveel afleveringen Vikings seizoen 7?

Netflix heeft maar liefst 24 afleveringen besteld van Vikings: Valhalla. De reeks zal een aantal van de beroemdste Vikings volgen die ooit geleefd hebben, zoals Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror. Er zijn nog geen castleden aangekondigd voor Vikings Valhalla.

Hoe gaat UBBE dood?

Hij wordt gedood door een jonge soldaat van de Saxons en sterft daarmee een echte Viking-dood.

Wat gebeurd er met UBBE?

In de serie is de oudste zoon van Ragnar Lothbrok, Ubbe, de eerste Viking die Noord-Amerika weet te bereiken. Hij landt op de kust van Newfoundland en begint daar een nieuw leven.

Gerelateerde berichten: