Wat is fulltime in TOTO?

Wat is fulltime in TOTO?

Wat is fulltime in TOTO?

Bij het half time/full time wedden op voetbal, voorspel je wie de eerste helft wint en daarnaast wie na 90 minuten spel als overwinnaar eindigt. Let goed op want extra tijd en penalty's tellen bijvoorbeeld niet mee. Het gaat puur om de eerste 45 minuten van spel, en de tweede 45 minuten van spel.

Hoeveel win je met TOTO 13?

Beschikbare Toto-13 systemen
TweekansDriekansInleg euro
15243,00
62288,00
34324,00
06364,50

Hoe lang bestaat de TOTO?

Het antwoord is 'ja' en op 24 februari 1957 gaat de eerste nationale Toto van start. Vier jaar later komt er een nieuwe loterijwet: de organisatie die het Toto-geld verdeelt moet los staan van de KNVB. Daarom richt de overheid Stichting de Nationale Sporttotalisator (SNS) op.

Is TOTO na 90 minuten?

Het antwoord is simpel en geldt bij alle bookmakers in de sportweddenschappenmarkt. Verlengingen en strafschoppen (of andere manieren om een wedstrijd na reguliere speeltijd te beslissen) tellen niet mee voor de uitkomst van jouw weddenschap, tenzij je kiest voor de wedopties 'To qualify' of 'Manier van winnen'.

Wat betekent half time full time?

Bij halftime/fulltime is er sprake van een dubbele weddenschap: je voorspelt welk team bij rust voorstaat én wie er uiteindelijk gaat winnen. Alleen als beide voorspellingen uitkomen, ga je met de winst naar huis. Het klinkt misschien als een hele opgave om zowel de rust- als de eindstand te bepalen.

Kan ik TOTO spelen in het buitenland?

Je kan niet via het buitenland een storting maken of zelfs op de website spelen.

Hoeveel geld kun je winnen met TOTO?

Dit betekent dat als je 75 euro stort, je 150 euro krijgt om mee te gokken. Indien je dit bedrag inzet op een wedstrijd met een quotering van 2.00, dan maak je kans om 150 euro winst te maken terwijl je met de weddenschap maar 75 euro van je eigen geld kunt verliezen.

Hoe duur is TOTO?

De minimum inleg is €0,10 per weddenschap. Uiteraard is een hogere inzet ook mogelijk. Op zoek naar tips op achtergronden? TOTO Extra biedt statistieken aan die jou kunnen helpen bij het plaatsen van een bet.

Hoe is Toto ontstaan?

Toto ontstaat in 1976 te Los Angeles, wanneer David Paich en Jeff Porcaro samen een band beginnen. Paich en Porcaro zijn op dat moment al gewaardeerde sessiemuzikanten voor onder andere Steely Dan, maar ze willen graag zelf een band beginnen.

Is Toto belastingvrij?

Ik heb een prijs gewonnen van € 449 of minder Dan hoeft u geen kansspelbelasting te betalen. Behalve als het gaat om een prijs bij een online kansspel. Misschien moet u aangifte doen als u in een kalendermaand meer hebt gewonnen dan u hebt ingezet.

Wat betekent resultaat TOTO?

Je wint wanneer het uitteam de wedstrijd wint, gelijkspeelt of verliest met maximaal 1 doelpunt verschil. Kies je bij de optie Handicap Resultaat -1.0 voor het thuisteam, dienen zij met 2 doelpunten verschil te winnen. Kies je voor gelijkspel -1.0, voorspel je dat het thuisteam met 1 doelpunt verschil wint.

Wat betekent wint beide helften?

Speler scoort in beide helften: Om deze weddenschap te winnen moet u voorspellen of een speler minstens 1 doelpunt maakt in zowel de 1ste als 2de helft van de reguliere speeltijd (90 minuten). De weddenschap is geldig zodra de geselecteerde speler speelminuten maakt in de 1ste helft.

Gerelateerde berichten: