Waar speelt Michel Vorm?

Waar speelt Michel Vorm?

Waar speelt Michel Vorm?

UTRECHT - Michel Vorm keert terug bij FC Utrecht. De voormalig keeper van onder meer FC Utrecht, Tottenham Hotspur en het Nederlands Elftal gaat per direct aan de slag als ondersteuner van de keepertrainers bij de ontwikkeling van de keepers van het eerste elftal en Jong FC Utrecht.

Hoeveel geld heeft Michel Vorm?

5,4 miljoen USDMichel Vorm / Salaris

Hoe heette Ajax eerst?

Op werd AFC Ajax opgericht door Floris Stempel, Han Dade en Carel Reeser. De club ging eerder als Union door het leven, maar sinds 1900 werd de club erkend door de KNVB.

Hoe is het logo van Ajax ontstaan?

Het huidige logo van Ajax is in 1991 geïntroduceerd en stelt de Griekse held Ajax voor. Zijn afbeelding wordt gevormd door elf lijnen, die de elf spelers symboliseren. 'Geef Ajax z'n gezicht terug' is de campagneslogan van de Ajax-supporters die het oude logo van Ajax willen herintroduceren.

Hoe oud is Ajax?

. Een groep vrienden richt AFC Ajax op in Café Oost-Indië, gelegen in het centrum van Amsterdam. Al snel groeit Ajax uit tot één van de bekendste clubs van Nederland.

Hoe is Ajax ontstaan?

, Amsterdam, NederlandAFC Ajax / Opgericht

Wie heeft Ajax verzonnen?

Ajax is op opgericht door een groepje jongens van de H.B.S. (de middelbare school) aan de Weteringsschans in Amsterdam. Door de geschiedenisles, waarin onder andere verteld werd over de Griekse mythologie zijn ze op de naam Ajax gekomen, want Ajax was een held in het Griekse verhaal van Troje.

Gerelateerde berichten: