Wat is een FordPass?

Wat is een FordPass?

Wat is een FordPass?

FordPass maakt het mogelijk om files te vermijden, in de auto online te zijn, de auto op afstand te bedienen en onderhoud slim te plannen. FordPass is er voor alle Ford-modellen met een FordPass Connect-modem*. FordPass maakt het tijdens een rit voor alle inzittenden mogelijk om gebruik te maken van internet.

Wat kost live traffic van Ford?

Er zijn geen kosten voor het gebruik van FordPass Connect-functies op afstand (starten op afstand, vergrendelen en ontgrendelen op afstand) gedurende de eerste 10 jaar vanaf de eerste registratie, zowel in binnen- als buitenland. De wifi-hotspotverbinding kan per land verschillen.

Heeft mijn Ford een modem?

Heeft jouw Ford een FordPass Connect modem? Controleren of jouw Ford over FordPass Connect en een wifi-hotspot beschikt is makkelijk! Je hoeft alleen maar jouw unieke VIN nummer in te voeren. Als jouw Ford beschikt over FordPass Connect en een wifi-hotspot * kan jij altijd en overal online zijn!

Waar is mijn Ford?

Als je problemen ondervindt, neem je eenvoudig contact op met Ford Assistance ** in de app. Je kunt zelfs volgen waar ze zich onderweg naar jou bevinden. Ze ontvangen je exacte locatie en informatie over je voertuig, zodat ze het probleem al kennen voordat ze er zijn.

Wat kan je met de Ford app?

Koppel uw FordPass App aan de FordPass-modem in uw auto en u kan uw auto van overal vergrendelen of ontgrendelen en een reeks functies op afstand gebruiken.

Hoe werkt Live Traffic Ford?

Live Traffic verbetert het navigatiesysteem in je auto door actuele verkeersinformatie weer te geven. Het systeem toont alle incidenten, wegwerkzaamheden of files die van invloed zijn op je rit en werkt je route bij om files te helpen vermijden.

Welke apps werken op Ford SYNC?

Behalve met AppLink is SYNC 3 ook te koppelen met Apple CarPlay en Android Auto.

Wat is Live Traffic Service?

Live Traffic verbetert het navigatiesysteem in je auto door actuele verkeersinformatie weer te geven. Het systeem toont alle incidenten, wegwerkzaamheden of files die van invloed zijn op je rit en werkt je route bij om files te helpen vermijden.

Hoe werkt Sync Ford?

Het Ford SYNC system maakt het mogelijk om handsfree te bellen, ontvangen berichten voor te lezen, en de muziek op je MP3-apparaat te beluisteren met behulp van spraakcommando's. Bovendien, maakt de Applink functie spraakbesturing mogelijk voor populaire Apps voor Android en IOS.

What does een Naam mean?

Een naam is een woord waarmee we een persoon individueel kunnen benoemen. Maar heb je jezelf weleens afgevraagd " Wat betekent mijn naam ?". De meeste namen komen uit het verleden en hebben een bepaalde betekenis of hebben in de loop der tijd een betekenis gekregen. Zoek je naam op en kom erachter wat deze betekent! Wat betekent mijn naam?

What is evolution app?

EVOlution App is an unofficial app to guide you through all Swift Evolution proposals created by the Swift community. I'm finally releasing a new version of EVOlution App.

Where can I download evolution?

EVOlution - App on the App Store This app is available only on the App Store for iPhone and iPad. EVOlution App is an unofficial app to guide you through all Swift Evolution proposals created by the Swift community. after a long time since our last release version, we had to make some changes and visual improvements.

Gerelateerde berichten: