Wat betekent EO in het Frans?

Wat betekent EO in het Frans?

Wat betekent EO in het Frans?

Schrijfvaardigheid: expression écrite (EE), Decretaal moet een afstuderende onderwijzer niveau B1+(CE, EE) en niveau B2 (CO, EO-M, EO-I) halen. In onderstaand overzicht kan je duidelijk lezen wat verwacht wordt voor elke vaardigheid op deze niveaus.

Wat is Bjr?

BJR is een Spaans historisch merk van motorfietsen. De bedrijfsnaam was: Construcciones Mécanicas, Bautista Esplagues, Algemesi. De Spaanse motorfietsindustrie begon pas na de Tweede Wereldoorlog een rol van enige betekenis te spelen.

Wat betekent DSL Frans?

Vertaal DSL van Frans naar Nederlands Digital Subscriber Line; DSL.

Wat is een e o rekening?

Een en/of rekening is een ander woord voor een gezamenlijke rekening en open je met minimaal 2 personen. Beide rekeninghouders kunnen dan over het geld beschikken. Het kan om een betaalrekening gaan of om een spaarrekening.

Wat is afkorting voor mr?

Als afkorting van meneer en mijnheer wordt soms ook mr. gebruikt, maar dat is niet aan te bevelen omdat mr. ook de afkorting van meester (in de rechten) is.

Wat betekent de titel mr?

Titels na een universitaire opleiding na een masteropleiding op het gebied van landbouw en natuurlijke omgeving of techniek: ingenieur (ir.); na een masteropleiding op het gebied van het recht: meester (mr.); na alle overige masteropleidingen: doctorandus (drs.).

Wat betekent TKT in Nederlands?

Tkt. Tkt staat voor "T'inquiète…", ofwel "maak je geen zorgen" en kan een bevestigend antwoord op een vraag vervangen.

Gerelateerde berichten: