Waarom Spaans op school?

Waarom Spaans op school?

Waarom Spaans op school?

Gunstig voor studie & zakelijke kansen Veel scholen en een aantal universiteiten bieden Spaans als vak aan. Vaak doordat de school of universiteit al het belang van het leren van de Spaanse taal inziet. Om tot sommige studies toegelaten te worden, moet iemand soms al over een bepaald niveau Spaans beschikken.

Waarom is Spaans zo populair?

Spaans is ook populair omdat het relatief makkelijk te leren is. Spaans is een zogenaamde fonetische taal. Dat wil zeggen dat de woorden uitgesproken worden op de manier waarop je ze schrijft. En wanneer je Spaans spreekt is het ook makkelijker om andere Romaanse talen als Frans, Portugees en Italiaans op te pakken.

Welk land heeft Spaans als moedertaal?

De landen hieronder genoemd spreken Spaans als officiële taal: Mexico, Colombia, Spanje, Argentinië, Peru, Venezuela, Chili, Guatemala, Ecuador, Cuba, Bolivia, Dominicaanse Republiek, Honduras, Paraguay, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica, Puerto Rico, Uruguay, Panama en Equatoriaal-Guinea.

Welk land meeste Spaans moedertaal?

Landen
Nr.LandAantal inwoners
-455.381.000
1.Mexico121.736.809
2.Spanje48.146.134
3.Colombia46.736.728

Hoe belangrijk is Spaans?

Spaans is de tweede meest gebruikte taal op het gebied van internationale communicatie en een officiële taal van de Verenigde Naties en haar organisaties. Als je Spaans spreekt kun je wereldwijd met 500 miljoen mensen communiceren!

Gerelateerde berichten: