Wat kost een Gaashekwerk?

Wat kost een Gaashekwerk?

Wat kost een Gaashekwerk?

Gaashekwerk is gemaakt van gaaspanelen en heeft een rustige uitstraling. Gaashekwerk is het goedkoopste hekwerk. 1 meter van dit hekwerk kost ongeveer tussen de € 2,50 en € 24. In de praktijk wordt gaas bijna altijd per rol van 25 meter verkocht.

Wat kost Heras hekwerk per meter?

Gemiddelde kosten hekwerk plaatsen. De kosten voor het plaatsen van een hekwerk is gemiddeld €2.850, met typische kosten tussen €1.670 en €4.100. Voor de meest voorkomende materialen besteed je ergens tussen €39 en €150 per strekkende meter, inclusief professionele plaatsing.

Wat kost een ijzeren hekwerk?

Een gaashekwerk kost tussen de €2,50 en €25. Een dubbelstaafmat hekwerk kost tussen de €15 en €55. Een sierhekwerk kost tussen de €30 en €90. Een spijlen hekwerk kost tussen de €35 en €65.

Hoeveel kost een houten hek?

De kosten voor het hardhouten hekwerk liggen tussen de € 1 per m2, een draaipoort kost gemiddeld € 300 tot € 3.500.

Wat kost een stalen poort?

Zo zijn er projecten waar u maar rond de 200 euro aan kwijt bent, maar bij grote projecten kan de prijs soms wel oplopen tot een euro of 5.000. Alles zal afhangen van uw situatie, hoe groot de poort moet zijn en voor welke optie u kiest. Gemiddeld zit de prijs dus al snel tussen de 1.500 en 2.500 euro.

Wat kost een Dubbelstaafmat hekwerk?

Dubbelstaafmat: De meest populaire variant van een staafmat hekwerk is dubbelstaafmat. Dit hekwerk wordt opgebouwd uit matten met horizontale en verticale spijlen. Het is een populair hekwerk omdat het zowel stevig als elegant is. De kosten van een dubbelstaafmat hekwerk variëren van € 20 tot € 80 per m2.

Hoe lang is een Heras?

Standaard Heras bouwhekken hebben een werkbreedte van 3,5 meter breed en 2 meter hoog en worden gebruikt om de grootste lengtes van een bouwplaats af te schermen. Er zijn tegenwoordig echter vele soorten bouwhekken die gebruikt kunnen worden.

Gerelateerde berichten: