Wat is de meest recente versie van Windows?

Wat is de meest recente versie van Windows?

Wat is de meest recente versie van Windows?

Als u wilt zien welke versie van Windows is geïnstalleerd op uw pc: Selecteer Start> Instellingen > System > About.

Wat is Windows 10 versie 21H1?

Zo heeft de Oktober 2020 Update het versienummer 20H2, en de Mei 2021 Update het versienummer 21H1. De eerste jaren werd Windows 10 bij de installatie van een onderdelenupdate altijd opnieuw geïnstalleerd (met behoud van de geïnstalleerde apps en persoonlijke bestanden).

Hoe weet ik of ik Windows 11 heb?

Informatie over het besturingssysteem zoeken in Windows 11 U kunt als volgt meer informatie krijgen: Selecteer Start > Instellingen > Systeem > Info .

Wat is er nieuw in Windows 21H2?

Nieuw is de ondersteuning voor wpa3 h2e, waarmee authenticatie van wpa3 efficiënter wordt. Ook is er gpu-ondersteuning voor Windows Subsystem for Linux en Azure IoT Edge for Linux on Windows. Verder zijn er wijzigingen op het gebied van virtualisatie en beheer.

Is Windows 11 al stabiel?

Met de release van Windows 11 heeft Microsoft de systeemvereisten stevig opgeschroefd. Wie met het nieuwe besturingssysteem aan de slag wil gaan, heeft onder meer nood aan een tpm 2.0-module - waardoor veel oudere systemen uit de boot vallen.

Wat is er veranderd in Windows 10?

Met nieuwe functies in de meest recente updates voor Windows kunt u uw pc aanpassen, de beveiliging verbeteren en creatiever werken met Windows. Met deze updates wordt het ook eenvoudiger om te werken met de pc en andere apparaten, door bijvoorbeeld te synchroniseren met Android-telefoons (7.0 of hoger).

Waar kun je zien welke Windows versie je hebt?

U kunt er snel achter komen welke versie van Windows u hebt door:

  • De toetscombinatie Windowstoets + I in te drukken op uw toetsenbord of door menu Start te openen en vervolgens op de optie Instellingen te klikken.
  • Klik in Instellingen op het onderdeel Systeem.

Is mijn pc compatibel met Windows 11?

Hoe weet ik of mijn pc officieel compatibel is met Windows 11. U kunt de PC Health Check-app van Microsoft downloaden om te zien of uw pc het nieuwe besturingssysteem direct zal uitvoeren - de softwaregigant heeft het bijgewerkt, zodat het meer details biedt als uw systeem officieel Windows 11 niet kan draaien.

Wat is de laatste Windows 11 update?

Windows 11 gratis update vanaf 5 oktober 2021 Windows 11 kun je gratis installeren als update van Windows 10 en staat standaard op veel op nieuwe laptops en pc's.

Hoe lang nog updates Windows 10?

De laatste update voor deze versie komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund. Gebruikers worden nu min of meer gedwongen om over te stappen naar een nieuwere release.

Gerelateerde berichten: