Welke kleur haar vinden mannen het mooist?

Welke kleur haar vinden mannen het mooist?

Welke kleur haar vinden mannen het mooist?

De vragen die zij stelden aan de mannen waren wat zij het meest aantrekkelijk vinden aan een vrouw als het gaat om haarkleur, oogkleur en figuur. Ze vinden vrouwen met bruin haar, blauwe ogen en maatje 40 het mooist. Blondines hebben dan misschien meer fun, maar mannen vallen toch meer op een brunette.

Welke kleur haar hebben de meeste mensen?

Volgens de onderzoekers overheerst een donkere (natuurlijke) haarkleur in Nederland. Vijfenveertig procent van de vrouwelijke bevolking is brunette, bij de mannen heeft 41 procent bruin haar. Natuurlijk blond is zowel bij de vrouwen als mannen met 40 procent vertegenwoordigd.

Wat zegt je haarkleur over je persoonlijkheid?

Je haarkleur zegt veel over je persoonlijkheid en hoe andere mensen jou zien. Denk maar eens terug aan je eerste school- of werkdag, bij iedereen had je wel een bepaalde gedachte of vooroordeel (en anderen ook over jou). Dat is niet geheel onlogisch; vooroordeel of niet maar, je haarkleur speelt hier een grote rol in.

Welke kledingmaat vinden mannen het mooist?

Zo'n 38,8% van de mannen ziet vrouwen het liefste met maat. 25,5% vindt vrouwen met maat 42-46 aantrekkelijk en 4,2% maat 46+. Maat 36-38 werd niet in dit rijtje genoemd, al denken wij dat de overige 20,8% van de mannen voor die maten gaan.

Wat vinden mannen aantrekkelijker krullen of stijl?

Krullen geeft een vrouw een open uitstraling In tegenstelling tot vrouwen met steil haar zijn mannen eerder geneigd om op een vrouw met krullen af te stappen. Waarom? Omdat dit type haar een vrouw een open uitstraling geeft.

Wat is de meest voorkomende haarkleur in Nederland?

In Nederland is bruin de meest voorkomende haarkleur; zo'n 45 procent van de vrouwen heeft natuurlijk bruin haar. Wereldwijd is een zwarte haarkleur het meest vertegenwoordigd.

Welke kleur haar past het beste bij mij?

Om er achter te komen welke haarkleur bij jouw huid past, begin je bij de basis namelijk het bepalen van de ondertoon van je huid. Kijk hiervoor naar de kleur van de aderen in je pols. Zijn deze blauw? Dan heb jij een rozige huid en een koele ondertoon.

Gerelateerde berichten: