Wat zijn Drempelspellen?

Wat zijn Drempelspellen?

Wat zijn Drempelspellen?

De Drempelspellen zijn speciaal ontwikkeld om leerlingen precies dat te laten oefenen (automatiseren en memoriseren) wat voor hen op dat moment essentieel is.

Kan je kind dyslexie en dyscalculie hebben?

Dyslexie en dyscalculie zijn beide neurobiologische ontwikkelingsstoornissen. Gezien de verhoogde kans op het samengaan van dyslexie en dyscalculie is er sprake van 'comorbiditeit'. Ongeveer tienprocent van de kinderen met een leerstoornis heeft een dubbeldiagnose.

Waarom met sprongen vooruit?

Leerlingen blijken door Met Sprongen Vooruit reken-wiskundeonderwijs betere resultaten te krijgen. De leerlingen ervaren de lessen en educatieve spellen als leuk en betekenisvol waardoor ze meer plezier in rekenen krijgen.

Hoe oud is Rekentuin?

Rekentuin is, net als Taalzee en Words&Birds, een product van Oefenweb. Oefenweb is ontstaan aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) vanuit de overtuiging dat leren leuker en slimmer kan. Sinds 2018 is Oefenweb onderdeel van Prowise.

Wat kost Taalzee?

Deze licentie geeft toegang tot Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. De licentie heeft de vaste prijs van €4,- excl. btw per leerling per jaar (4,84 incl btw). Je betaalt geen basiskosten meer bij een bestelling.

Gerelateerde berichten: