Waar kan ik mijn oude cd verkopen?

Waar kan ik mijn oude cd verkopen?

Waar kan ik mijn oude cd verkopen?

Bij Plato Leiden kunt u terecht voor de inkoop van CD's. Wij zijn altijd op zoek naar mooie verzamelingen in diverse genres.

Wie koopt er cd's op?

Wij kopen graag uw cd collectie! NovioMusic is altijd op zoek naar een mooie cd verzameling om onze eigen collectie en de verkoop uit te breiden. We hebben een voorkeur voor: rock, indie, alternative, grunge, stoner, prog, punk, singer-songwriter, americana, nederhop, trance en de 'betere' (neder)pop.

Hoeveel is mijn cd waard?

Voor het bepalen van de waarde van je platen kun je gebruik maken van de website discogs.com. Je vindt hier elke plaat die ooit is gemaakt, inclusief een enorme hoeveelheid informatie over die plaat, de verschillende versies die er van de plaat zijn en de actuele verkoopwaarde per versie.

Wat doe ik met mijn oude cd's?

Als muziek-cd's of dvd's met (kinder)films nog goed zijn, kun je ze ook naar de kringloopwinkel brengen of verkopen, bijvoorbeeld op een website voor tweedehands spullen. Op sommige plaatsen worden cd's in speciale bakken, zogenaamde 'blipverts', gescheiden ingezameld. Je kunt de locaties online vinden.

Hebben CDS nog waarde?

Nog een paar jaar en CD's worden weer geld waard. Met Koningdag zullen ze wel weer met bakken vol te koop zijn: CD's, oftewel Compact Discs. Iedereen doet ze namelijk weg. We hebben namelijk allemaal Spotify, of draaien onze LP's weer op onze nieuw aangeschafte draaitafels.

Welke cd zijn geld waard?

Colored vinyl en picture discs zijn zeldzamer dan 'gewone' zwarte platen. Alles waar een zeldzaam of zeer zeldzaam label aan hangt brengt in de regel meer geld op. Albums die voor releasedatum om een of andere reden uit de handel zijn gehaald, zijn behoorlijk wat waard.

Gerelateerde berichten: