Hoe wachtwoord herstellen?

Hoe wachtwoord herstellen?

Hoe wachtwoord herstellen?

Ga naar het Windows Configuratiescherm en kies Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht / Gebruikersaccounts. Klik op Een wachtwoordherstelschijf maken in het linkerpaneel, waarna je de verdere instructies van de wizard Vergeten wachtwoord volgt.

Hoe kan ik mijn email wachtwoord veranderen?

Je wachtwoord wijzigen

  1. Open je Google-account. Mogelijk moet je inloggen.
  2. Ga naar Beveiliging en selecteer Inloggen bij Google.
  3. Kies Wachtwoord. Je moet misschien opnieuw inloggen.
  4. Geef je nieuwe wachtwoord op en selecteer Wachtwoord wijzigen.

Hoe haal ik mijn wachtwoord van mijn pc?

Hiervoor moet je in de zoekbalk naast de startknop de tekst netplwiz intypen en op Enter drukken. Je krijgt dan een nieuw venster te zien met de naam Gebruikersaccounts. Op het tabblad Gebruikers staat de optie Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om deze computer te gebruiken.

Hoe herstel ik mijn email account?

  1. Volg de stappen om je Google-account of Gmail te herstellen. Er worden een paar vragen gesteld om te bevestigen dat het jouw account is. Beantwoord de vragen zo goed mogelijk. ...
  2. Reset je wachtwoord als daarom wordt gevraagd. Kies een sterk wachtwoord dat je nog niet eerder met dit account hebt gebruikt.

Waar vind ik mijn Windows 10 wachtwoord?

In Window 8 en 10 kun je inloggen bij Windows met een Microsoft Account. In dat geval is je e-mailadres zichtbaar in het loginscherm, en kun je het wachtwoord online opnieuw instellen. Hiervoor ga je vanaf een andere computer of mobiel naar de website van Microsoft en klik je op Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Waar vind ik de gebruikersnaam en wachtwoord van mijn pc?

Klik op Start en op Configuratiescherm. Klik in het Configuratiescherm op Gebruikersaccounts onder Kies een categorie om het dialoogvenster Gebruikersaccounts te openen. Open het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.

Gerelateerde berichten: