Hoe groot post it?

Hoe groot post it?

Hoe groot post it?

De vierkante Post-its hebben een formaat van 76 x 76 mm. Schrijf herinneringen, telefoonnummers en afspraken op.

Waarom zijn post it geel?

De uiteindelijke bedenker van de gele Post-it-velletjes was Art Fry. Het verhaal gaat dat Fry gefrustreerd was over de boekenleggers die steeds uit zijn koorboek vielen. In een moment van 'eureka' zou hij op het idee zijn gekomen om Silvers zelfklevende middel te gebruiken om een betrouwbare boekenlegger te maken.

Waar kun je Post Its kopen?

Koop nu de felste kleuren post-its bij 123inkt.

Wat betekent post-it?

Post-it of kleefnotitie is een van de bekendste producten van 3M en een veelgebruikt hulpmiddel om notities op te schrijven en ergens op te plakken door de zelfklevende rand.

Hoe is post it ontstaan?

Post-its zijn een voorbeeld van een serendipiteit: de kleefstof uit de plakrand was al min of meer bij toeval uitgevonden door de Amerikaanse scheikundige Spencer Silver (1941 -2021) bij het maken van nieuwe lijm, die niet goed bleek te werken en bestaat uit kleine kleverige bolletjes.

Welke uitvinding is per ongeluk uitgevonden?

Penicilline Per ongeluk ontdekt door Sir Alexander Fleming in 1928. De wetenschapper ruimde zijn laboratorium niet op voordat hij op vakantie ging en bij terugkomst bleek er een rare schimmel te zijn ontstaan die bacteriën liever vermijden. Zo zorgde deze simpele fout voor het ontstaan van penicilline.

Waar vind ik mijn plaknotities terug?

Mijn plaknotities zijn onverwacht afgesloten

  1. Open de app Sticky Notes en Bekijk de lijst met notities. ...
  2. Blader naar uw notitie in de lijst met notities.
  3. Als u een notitie opnieuw wilt vastmaken aan het bureaublad, tikt u of dubbelklikt u op de notitie.

Gerelateerde berichten: