Hoe krijg ik mijn geld terug van Vueling?

Hoe krijg ik mijn geld terug van Vueling?

Hoe krijg ik mijn geld terug van Vueling?

Terugbetaling en terugvlucht Als je vlucht meer dan 5 uur vertraagt, heb je naast hulp recht op: Terugbetaling, binnen 7 dagen, van de totale kosten van de niet gebruikte reis of reizen of; Terugbetaling, binnen 7 dagen, van de totale kosten van de reeds gebruikte reis of reizen indien de reis geen zin meer heeft.

Wat is Vluchtkrediet?

Het Vluchtkrediet is een virtuele spaarpot waar je het bedrag van een geannuleerde vlucht kunt sparen om voor latere reserveringen te gebruiken. Gebruik het om te vliegen waarheen en wanneer je wilt of om het aan iemand anders te geven.

Hoe lang van te voren vlucht annuleren?

Wijzigen kan tot 48 uur voor vertrek. De kosten variëren van € 32,- tot € 42,-. Prijs is afhankelijk van het aantal dagen dat nog over is voor vertrek. Wijzigen kan tot 3 uur voor vertrek.

Hoe krijg ik contact met Vueling?

Klantenservice

 1. . 0-24 u. elke dag. Persoonlijke behandeling van maandag t/m zondag van 9 tot 22 uur. ...
 2. 0.
 3. .
 4. .
 5. 5. 0-24 u. elke dag. ...
 6. . 0-24 u. elke dag. ...
 7. . 0-24 u. elke dag. ...
 8. (611. 0-24 u. elke dag.

Hoe vlucht wijzigen Vueling?

Hoe wijzig je de vlucht?

 1. Door te bellen met onze klantenservice.
 2. Op onze website of app (alleen vluchten uitgevoerd door Vueling).
 3. Op de luchthavens waar Vueling verkoopbalies zijn tot 1 uur voor de vlucht.

Wat is Optima bij Vueling?

OPTIMA. *Vluchten met overstap met trajecten uitgevoerd door verschillende maatschappijen: voor de twee trajecten wordt het meest beperkte beleid van de twee maatschappijen toegepast wat betreft de bagagebeperkingen en tariefvoordelen.

Wat is Flex Pack Vueling?

Flex PackNIEUW Deze kun je samen met je Tarief Basic reserveren, zodat jij: Je reservering annuleren tot 48 uur voor de vlucht en de betaling terugkrijgen als Vluchtkrediet. Je vlucht kunt wijzigen voor een andere zonder wijzigingskosten te betalen, alleen betaal je het prijsgeval indien daar sprake van is.

Kan een vlucht zomaar geannuleerd worden?

De maatschappij moet uw ticket binnen 7 dagen terugbetalen. Bij een annulering of instapweigering mag u kiezen voor een andere vlucht of een terugbetaling van het ticket. U mag gebruikmaken van een andere vlucht bij de eerste vlucht waar plaats is.

Kan je zomaar omboeken?

Recht op compensatie. Of je recht hebt op vergoeding in geld hangt ervan af hoe lang van tevoren de wijziging aan je is doorgegeven. Op basis van de Europese Verordening 261/400 mag een luchtvaartmaatschappij tot 14 dagen voor de vluchtdatum het vluchtschema aanpassen, zonder dat ze vergoeding hoeven te geven.

Gerelateerde berichten: