Waardoor ontstaan de meeste ongevallen met heftrucks?

Waardoor ontstaan de meeste ongevallen met heftrucks?

Waardoor ontstaan de meeste ongevallen met heftrucks?

Aanrijding door een heftruck Een Brits onderzoek wijst uit dat driekwart van de ongevallen met heftrucks zijn oorzaak vindt in een onaangepaste inrichting van de werkvloer en in het bijzonder een gebrekkige scheiding tussen voertuig- en voetgangersverkeer!

Wat is de belangrijkste oorzaak van dodelijke ongevallen op de werkplek?

Ongevallen op de werkvloer leiden tot letsel en dat kan leiden tot ziekteverzuim....Top 5 ernstige ongevallen op de werkvloer.
Type ongevalPercentage van het totaal
1. Vallen van hoogte29%
2. Contact met bewegende delen van een machine22%
3. Vallende objecten13%

Welke ongevallen komen het meest voor?

Het meest voorkomende ongeluk is de kop staart botsing. Hierbij botst een auto met zijn voorkant (kop) tegen de achterkant (staart) van de auto voor hem aan. TNO heeft onderzoek gedaan naar de meest voorkomende verkeersongevallen.

Is doorrijden na een ongeval strafbaar?

Wegrijden van een plaats van een verkeersongeval is strafbaar. Dat is bepaald in artikel 7 van de Wegenverkeerswet 1994 (WVW 94). Dit artikel verbiedt twee dingen: doorrijden na een verkeersongeval waarbij iemand overlijdt of een ander letsel of schade heeft opgelopen, zonder dat je je identiteit kenbaar hebt gemaakt.

Wat te doen bij doorrijden na aanrijding?

Als de dader is doorgereden na aanrijding zonder zijn gegevens achter te laten, is het verstandig om direct de politie te bellen en ook om daarna aangifte te doen. Doorrijden na een aanrijding is een misdrijf.

Gerelateerde berichten: