Hoe kan je uitzoomen?

Hoe kan je uitzoomen?

Hoe kan je uitzoomen?

Zoomen met het toetsenbord Houd CTRL ingedrukt en druk op + (plusteken) of - (minteken) om objecten op het scherm te vergroten of te verkleinen. Houd de CTRL-toets ingedrukt om de normale weergave te herstellen en druk vervolgens op 0.

Hoe moet je inzoomen?

Inzoomen en alles groter maken Tik ergens op het scherm, behalve op het toetsenbord of in de navigatiebalk. Sleep met 2 vingers om te navigeren op het scherm. Knijp met 2 vingers om het zoomniveau aan te passen. Als je de vergroting wilt stoppen, gebruik je de snelkoppeling voor vergroting opnieuw.

Hoe uitzoomen in Outlook?

Klik op de hoofdtekst van het bericht. Druk op Ctrl en houd Ctrl ingedrukt terwijl u het wieltje draait om in of uit te zoomen.

Hoe zoom je je beeldscherm uit Iphone?

Als u Instellingen niet kunt openen omdat de symbolen op het beginscherm zijn vergroot, tikt u dubbel met drie vingers op het scherm om uit te zoomen. Om de zoomfunctie uit te schakelen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Zoomen' en tikt u op 'Zoomen' om deze functie uit te schakelen.

Hoe moet je inzoomen op word?

Snel in- of uitzoomen op een document, presentatie of werkblad

  1. Klik in Word Outlook, PowerPoint of Excel op de statusbalk op de zoomschuifregelaar .
  2. Schuif de instelling naar de gewenste zoominstelling. Klik op de knoppen - of + om geleidelijk in te zoomen.

Hoe zoom je in en uit?

In- of uitzoomen op de huidige pagina

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Kies de gewenste zoomopties naast 'Zoom': Alles groter maken: Klik op Inzoomen. . Alles kleiner maken: Klik op Uitzoomen. . De modus voor volledig scherm gebruiken: Klik op Volledig scherm. .

Hoe mail verkleinen?

Bestanden comprimeren vóór verzending Ga naar de map met het bestand dat u wilt verzenden. Selecteer een bestand. Als u meerdere bestanden wilt selecteren, houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u op de bestanden klikt. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en selecteer Verzenden naar > Gecomprimeerde (gezipte) map.

Gerelateerde berichten: