Hoeveel vrije dagen per jaar Japan?

Hoeveel vrije dagen per jaar Japan?

Hoeveel vrije dagen per jaar Japan?

Vakantiedagen. Nochtans krijgen de Japanners wel een aantal jaarlijkse betaalde vakantiedagen, naast de nationale feestdagen waarop niet gewerkt wordt. Het minimum bedraagt 10 en het gemiddelde ligt op 18,5.

Welk land heeft de minste vrije dagen?

Na lijstaanvoerder Rusland volgen Italië en Zweden met in totaal 36 vrije dagen per jaar, acht meer dan het wereldwijde gemiddelde van 28. Werknemers in Canada en Mexico daarentegen beschikken over de minste vrije dagen, respectievelijk 15 en 13 dagen per jaar. Wereldwijd zijn er tal van nationale feestdagen.

Welk land heeft de meeste nationale vrije dagen?

Finland voert de ranglijst aan met maar liefst 39 vrije dagen, maar ook Denemarken, Zweden, Frankrijk, Groot-Brittannië en Spanje doen het goed met 36 verlofdagen, waarbij Spanje na Finland het meeste officiële feestdagen (14) toekent.

Welk land heeft de meeste vakantie dagen?

Werknemers in Finland, Frankrijk, Spanje en Brazilië nemen wereldwijd de meeste vakantiedagen op. In die landen krijgt iedereen 30 vakantiedagen per jaar, en die nemen ze ook allemaal op. Zuid-Koreanen hebben 15 vakantiedagen en nemen er maar 8 op.

Hoeveel nationale vrije dagen in Europa?

Hoeveel feestdagen in Europa? Al met al hebben Nederland en het Verenigd Koninkrijk slechts 8 officiële feestdagen. Duitsland kent er 9, België 10 en Frankrijk en Italië spannen de kroon met 11 officiële feestdagen.

Gerelateerde berichten: