Waar gaat Attack on Titan over?

Waar gaat Attack on Titan over?

Waar gaat Attack on Titan over?

Attack on Titan speelt zich af in een wereld waarin de mensheid in een grote stad leeft omringd door drie hoge en stevige muren. Buiten de muren leven namelijk titanen, oftewel reuzen die mensen maar al te graag opeten.

Hoeveel seizoenen zijn er in Attack on Titan?

De gevierde anime-serie komt ten einde met het vierde seizoen. Fans van Attack on Titan worden vandaag getrakteerd op de eerste trailer van het vierde, en tevens laatste seizoen van de populaire anime-serie. Het derde seizoen werd vorig jaar uitgezonden.

Hoeveel mensen hebben Attack on Titan gezien?

Het verhaal speelt zich af in een wereld waar de mensheid in steden woont die omgeven zijn door enorme muren, als verdediging tegen de Titans, reusachtige humanoïde wezens die mensen eten. Het verhaal draait om Eren Jaeger en zijn vrienden Mikasa Ackerman en Armin Arlert....
Attack on Titan
Afleveringen75 + 5 OVA

Hoe lang duurt Attack on Titan?

Attack on Titan gaat in 2022 verder met, zo lijkt het, een kleine zestien afleveringen. MAPPA, de studio die verantwoordelijk is voor Attack on Titan Final Season, laat weten wanneer het tweede deel te zien is. Dat wordt in 2022.

Hoeveel afleveringen zijn er van AOT?

Attack on Titan
StudioWIT Studio/ MAPPA
Originele uitzending – ...
Afleveringen75 + 5 OVA

Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 2 van Attack on Titan?

Daarin werd, in 16 afleveringen tijd, in totaal het verhaal van 26 manga-hoofdstukken verteld.

Hoeveel volumes heeft Attack on Titan?

Attack on Titan is een Japanse mangaserie, geschreven en getekend door Hajime Isayama. De serie werd op 9 september 2009 voor het eerst gepubliceerd in Bessatsu Shōnen Magazine en op in 34 tankōbon (boekdelen) uitgebracht.

Hoe veel seizoenen zijn er van Demon Slayer?

Sterker nog, voordat er een tweede seizoen verschijnt, komt er eerst nog een film uit die het directe vervolg gaat zijn op seizoen 1. Daar is namelijk al een teaser van uitgebracht. Deze kun je hieronder zien. De trailer geeft aan dat de film zal gaan over de Infinite Demon Train Arc.

Gerelateerde berichten: