Waar gaat It 2 over?

Waar gaat It 2 over?

Waar gaat It 2 over?

Het verhaal speelt zich 27 later af. De kids uit het eerste deel zijn volwassen geworden en allen hun eigen weg gegaan. Als zij alleen een berichtje krijgen van Mike (Isaiah Mustafa) besluiten ze elkaar weer te ontmoeten. Hun ergste nachtmerrie wordt waarheid: de griezelige horrorclown Pennywise is weer terug.

Waar is It deel 1 op te zien?

De film is nu te zien op Pathé Thuis, HBO Max en Ziggo On Demand.

Hoe lang duurt It?

2 u 15 mIt / Duur

Hoe eng is it 2?

Niet echt eng genoeg Uiteindelijk heeft IT Chapter Two wel zo zijn momenten waarbij het eng kan worden, maar over het algemeen wordt het nooit bijzonder eng. Je zal je hoofd niet per se achter een kussen hoeven te verstoppen, omdat het te gruwelijk wordt.

Wie is wie in IT 2?

De film is het vervolg op It, beide gebaseerd op de roman uit 1986 van Stephen King. De film is geregisseerd door Andy Muschietti en geschreven door Gary Dauberman....
It Chapter Two
HoofdrollenBill Skarsgård James McAvoy Jessica Chastain Bill Hader Isaiah Mustafa Jay Ryan James Ransone
MuziekBenjamin Wallfisch

Hoeveel Plus is de film It?

Let op: deze film is 16+ gekeurd. De bioscoop is wettelijk verplicht de leeftijdskeuring voor films te volgen en kan u naar legitimatie vragen.

Hoeveel it films zijn er?

It: Chapter Two draait vanaf vandaag in de bioscoop en horrorclown Pennywise jaagt de kinderen in Derry weer de stuipen op het lijf. De tweede film is het einde voor de Losers Club… maar niet voor de clown!

Gerelateerde berichten: