Wat te doen als LEGO stukje mist?

Wat te doen als LEGO stukje mist?

Wat te doen als LEGO stukje mist?

Klik op “Ontbrekende steentjes” op de Bricks & Pieces pagina op onze Klantenservicepagina om het stuk te bestellen dat je nodig hebt om je set af te bouwen.

Wat is nalevering LEGO?

We zeggen dat sets of onderdelen beschikbaar zijn voor 'Nalevering' als ze momenteel niet voorradig zijn, maar binnenkort weer worden verwacht. Je kunt deze artikelen wel bestellen, maar ze worden pas verzonden als er meer in ons magazijn aankomen.

Kan je losse LEGO onderdelen kopen?

Kan ik een LEGO® onderdeel ook los kopen? Ja, dat kan. Hier vind je allerlei soorten LEGO® stenen die je los kan bestellen.

Wat is een kruising tussen twee soorten?

Soortkruisingen komen in de natuur regelmatig voor. Een kruising is meestal tussen twee soorten uit hetzelfde geslacht (intragenerische hybride), maar ook kruisingen tussen twee soorten uit verschillende geslachten komen voor (intergenerische hybride), bijvoorbeeld × Triticale, een kruising van Triticum (tarwe) en Secale (rogge).

Wat is een gelijkvloerse kruising?

Een gelijkvloerse kruising is een kruising waarbij geen kunstwerken gebruikt zijn om de kruisende vervoersstromen te scheiden. De meeste stedelijke kruisingen zijn gelijkvloers, op autosnelwegen zijn in principe alle kruisingen ongelijkvloers (afgezien van weefvakken).

Wat is een kruising in de biologie?

In de biologie is een hybride, kruising of bastaard het resultaat van geslachtelijke voortplanting van twee verschillende types van organismes, zoals planten of dieren. De ouders van de kruising moeten herkenbare eenheden zijn, zoals: twee verschillende taxa, zoals soorten, ondersoorten, variëteiten, cultivars, rassen.

Gerelateerde berichten: