Waarom is het internet ontstaan?

Waarom is het internet ontstaan?

Waarom is het internet ontstaan?

Eerste netwerk Een van de projecten van dat onderzoekbureau was het ontwikkelen van een veilige manier om te communiceren met universiteiten die voor het bureau aan het werk waren. Ze bedachten een computernetwerk dat stabiel en niet afluisterbaar was. In 1969 was het eerste internet een feit.

Wat is het goedkoopste internet?

Het goedkoopste internet kan een abonnement zijn met een hogere snelheid. Minder Mb/s betekent dus niet altijd goedkoper internet. Snelheid bepaalt niet altijd de prijs. Soms is er een abonnement met een hogere snelheid dat goedkoop internet oplevert. De snelheid van internet wordt deels bepaald door het soort internetverbinding dat je kiest.

Hoe krijg je toegang tot het internet?

Toegang tot het internet. Gebruikelijke methoden om toegang te krijgen tot het internet omvatten: Via een kabel, dus min of meer op een vaste plaats: de inbelverbinding, breedband (over een coaxkabel, glasvezelkabel of koperen kabel). Draadloos, via wifi-hotspots.

Wat is de oorsprong internet?

De oorsprong van het internet is terug te voeren tot ARPANET, een in 1969 in de Verenigde Staten gebouwd militair netwerk, dat later voor algemeen gebruik geschikt is gemaakt vanuit Amerikaanse universiteiten. Inmiddels is het internet een mondiaal fenomeen, dat het karakter van massamedium heeft gekregen.

Waar kun je internet afsluiten?

Internet kun je afsluiten in verschillende abonnementsvormen. Je kunt kiezen voor internet als een los abonnement, bijvoorbeeld als je thuis eigenlijk alleen internet gebruikt. Maar je kunt internet ook meenemen in een abonnement voor tv en/of bellen. De kosten voor internet zijn meestal hoger dan die voor tv en bellen.

Gerelateerde berichten: