Waar moet ik inklaringskosten betalen?

Waar moet ik inklaringskosten betalen?

Waar moet ik inklaringskosten betalen?

Wat gebeurt er als ik te laat ben met betalen? Dan brengen we de zending naar een PostNL-punt in de buurt. Daar kun je de zending binnen 7 dagen ophalen. En ook meteen de inklaringskosten betalen.

Wat is internationaal verzenden?

Met internationaal verzenden ligt de wereld dus aan je voeten. Maar wanneer je als webshop producten buiten de Europese Unie verzendt, dien je wel met allerlei aspecten rekening te houden. Er gelden in elk land verschillende regels met betrekking tot douane- en invoerrechten.

Wat is CN22?

Wat is CN22? Een CN22 is een douaneverklaring die je nodig hebt voor het versturen van pakketten naar bestemmingen buiten de EU. In principe is een CN22 alleen verplicht voor pakketten die vervoerd worden door een postale vervoerder, zoals PostNL, en niet voor pakketdiensten zoals DPD of DHL.

Is DPD internationaal?

Internationale verzendmogelijkheden Via DPD kun je pakketten verzenden naar 37 Europese landen. En dat natuurlijk tegen een scherp tarief. Verzend je pakketten eenvoudig via één van onze Pickup parcelshops.

Wat kost het om een pakket naar het buitenland te sturen?

Kies de verzendoptie die bij je past
Prijs (v.a.)Waar
Standaard pakket (zonder track & trace)€ 9,30*online en PostNL-punt
Standaard pakket (met track & trace)€ 13,00*online en PostNL-punt
Aangetekend€ 15,50*online en PostNL-punt
Verzekerd€ 28,00*PostNL-punt

Wat is een douane formulier?

Een douaneformulier is verplicht Verstuur je goederen naar landen buiten de EU? Dan is het verplicht om een volledig ingevuld douaneformulier toe te voegen. Dit geldt voor pakketten, maar ook voor brieven met kleine goederen. Zo voorkom je dat je goederen retour worden verzonden of zelfs vernietigd.

Hoe Douaneformulier Op pakket?

Waar vind ik het douaneformulier (cn23 en cp71)? Via MyParcel is het douaneformulier geïntegreerd in jouw online verzendportal. Het betekent dat, wanneer dat nodig is, het systeem jou, bij het aanmaken van een zending, voorziet in de formulieren die je in dient te vullen.

Gerelateerde berichten: