Wat is Jaeger wol?

Wat is Jaeger wol?

Wat is Jaeger wol?

is een soort wollen tricot, dat voor onderkleding gebruikt wordt. De garens bestaan uit normale witte (niet gebleekte) wol, waaraan een klein percentage donkere (natuurbruine, dus niet geverfde) wol is toegevoegd. Hieraan heeft jaeger zijn karakteristieke grijsbruinachtige kleur te danken.

Welke kledingwinkels doen aan kinderarbeid?

Veel internationale kledingmerken, waaronder H&M, C&A, Esprit, Marks & Spencer, GAP, VF Corporation en Kmart Australia, dragen bij aan deze situatie.

Hoe komt kleding in de winkel?

Als het katoen voor een T-shirt vervoerd wordt van de akkers naar de fabrieken of van de fabrieken naar winkels wordt dat gedaan met bijvoorbeeld grote boten en vrachtwagens. Uit deze grote voertuigen komt ook veel uitstoot. Goedkope kleding gaat ook snel stuk en daardoor worden er steeds nieuwe T-shirts gekocht.

Wat is 80s kleding?

Waar kleding uit de jaren '70 met name natuurlijke kleuren had als bruin, paars en oranje werd er halverwege de jaren '80 juist de nadruk gelegd op felle kleuren. De jaren '80 stonden ook in het teken van goud, zilver, neonkleuren en glitters. Ook werden er veel meer sieraden gedragen dan in het voorgaande decennium.

Wat droeg men in jaren 80?

Aan het begin van de jaren 80 droeg men voornamelijk wijde jeans, zoals je nu de mom en dad jeans kent. Even later werden dat wijdere trainingsbroeken en strakke spandex broeken in diverse kleuren. Vrouwen droegen steeds vaker leggings en panty's.

Wat droegen vrouwen in de jaren 70?

Vrouwen droegen voornamelijk t-shirts, vesten, truien, spijkerbroeken, en korte en lange rokken. In tegenstelling tot de jaren '50 en '60 was het gebruik van accessoires vrij sober in de jaren '70, al schaften vrouwen in deze tijd wel massaal een schoudertas aan.

Gerelateerde berichten: