Wat is Boenzeep?

Wat is Boenzeep?

Wat is Boenzeep?

onderhoudshop.nl Boenzeep is een biologische zeep die gedragen wordt door plantaardige olieën. De plantenextracten in de zeep zorgen voor een gezonde natuurlijke voeding van de steen waardoor deze mooier van kleur wordt / blijft.

Waarmee stenen vloer dweilen?

Maak een sopje van warm water en een klein beetje groene zeep. Weet je niet zeker of groene zeep geschikt is voor jouw soort tegels, check dat dan online. Maak een dweil nat, en werk met schuine stroken de vloer af. We raden niet aan om alleen in rechte banen te dweilen, omdat je hierdoor strepen kunt krijgen.

Is Boenzeep hetzelfde als groene zeep?

Het grote verschil hierin is dat de vloerenzeep gebaseerd is op groene zeep. Dit werd vroeger gebruikt als onderhoudsmiddel voor natuursteen / hardsteen. Helaas is het natuurlijk nog steeds maar zeep. Boenzeep wordt gedragen door plantenextracten die de eigenschap hebben de natuursteen / hardsteen te voeden.

Hoe krijg ik mijn tegelvloer streeploos schoon?

12 tips voor streeploos en effectief dweilen

  1. Zeker doen: vooraf stofzuigen. ...
  2. Haal obstakels weg. ...
  3. Gebruik een goede dweil. ...
  4. Het juiste schoonmaakmiddel voor de juiste vloer. ...
  5. Gebruik nooit heet water. ...
  6. Gebruik weinig schoonmaakmiddel. ...
  7. Maak de vloer niet drijfnat. ...
  8. Vervang het sopje tijdig.

Welk schoonmaakmiddel voor stenen vloer?

Kies dan altijd voor natuurzeep. De lijnolie in dit neutrale schoonmaakmiddel beschermt het natuursteen zeer goed. Ook met een neutrale pH-waarde maakt deze zeep de vloer grondig schoon. Let alsnog op dat u niet te veel schoonmaakmiddel gebruikt.

Kan groene zeep op natuursteen?

Dat je natuursteen moet schoonmaken met groene zeep is een fabeltje. Groene zeep geeft namelijk een vettig laagje op de vloer en op lange termijn kan dit zorgen voor strepen en vlekken. Je kunt beter kiezen voor natuursteen 'goudzeep', dit geeft de vloer, bij regelmatig gebruik, ook nog eens een supermooie glans!

Gerelateerde berichten: