Waarom is Ballet goed voor je?

Waarom is Ballet goed voor je?

Waarom is Ballet goed voor je?

'Ballet versterkt een heleboel spieren in je benen, namelijk je bilspieren, bovenbeenspieren en je kuiten. Deze zijn essentieel voor stabiliteit,' zegt Margo. Het evenwichtsorgaan in het binnenoor speelt ook een belangrijke rol voor de balans en communiceert naar het brein wat je lichaam aan het doen is en waar.

Wat is Body barre?

Barre is een unieke vorm van fitness die je kracht, cardio en flexibiliteit verbetert. Barre-lessen gebruiken een creatieve combinatie van bewegingen die zijn geïnspireerd door ballet, yoga, pilates en sportconditionering. Je verlaat een Body Barre-les nadat je een totale lichaamstraining hebt voltooid!

Wat is een barre les?

Les Mills BARRE is een op ballet geïnspireerde training die je hele lichaam versterkt en vormt. Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training. Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles.

Wat zijn barre oefeningen?

Een barre workout is geïnspireerd op de bewegingen van ballet, yoga en pilates, waarbij je de barre gebruikt om je balans te houden. Tijdens de workout worden snelle en vloeiende bewegingen afgewisseld met isometrische krachttraining - waarbij je je lichaam stil houdt en specifieke spiergroepen aanspant.

Wat zijn barre lessen?

Een Barre-workout transformeert een scala van fijne lessen zoals ballet, Pilates, yoga én cardio tot een heuse HIIT training waarbij de barre gebruikt wordt om de balans te houden.

Gerelateerde berichten: