Hoe oud moet je zijn om alleen te vliegen Vueling?

Hoe oud moet je zijn om alleen te vliegen Vueling?

Hoe oud moet je zijn om alleen te vliegen Vueling?

Alleenreizende minderjarigen serviceReist alleen zonder Alleenreizende minderjarigen service
LuchtvaartmaatschappijLeeftijdscategorieMinimum leeftijd
Virgin America5-17 jaar13 jaar
Virgin Atlantic5-15 jaar16 jaar
Vueling

Wat is reserveringscode Vueling?

Bij Vueling kan je online inchecken tot 4 uur voor je vertrek. Het enige wat je nodig hebt, is je reserveringscode. Voor je het weet, print je jouw boardingpass of staat die gewoon op je telefoon. Het is ook nog mogelijk om langs de incheckbalie te gaan als je iets meer assistentie nodig hebt.

Welke vertrekhal heeft Vueling op Schiphol?

Vlieg met Vueling naar verschillende Europese bestemmingen. Heb je een ticket geboekt bij Vueling? Doe de online check-in en bespaar tijd op het vliegveld. Je vliegt met Vueling vanaf Schiphol (vertrekhal 3), Rotterdam, Eindhoven en Groningen.

Hoe oud moet een kind zijn om alleen te reizen?

Volgens de wet mag een kind onder de 5 jaar niet zonder ouders vliegen. Kinderen zijn dan te jong. Vanaf 5 jaar kan een kind vliegen onder begeleiding van een stewardess. Wanneer het kind 12 jaar is mag het kind alleen reizen mits er toestemming is gegeven door de ouders/voogd.

Hoever van tevoren inchecken Vueling?

Bij Vueling kun je zowel op de luchthaven als via je laptop, computer, tablet of mobiele telefoon inchecken. Je kunt online inchecken vanaf 7 dagen voor de vlucht en tot uiterlijk 1 uur voor vertrek als je nog geen zitplaats hebt geselecteerd. De incheckbalies openen twee en een half uur voor vertrek.

Hoelang moet je ID geldig zijn als je op vakantie gaat?

Het reisdocument moet in ieder geval bij vertrek uit Nederland nog geldig zijn. Als u bijvoorbeeld 3 maanden visumvrij in Nederland wilt blijven, betekent dit dat uw reisdocument minimaal 3 maanden geldig hoort te zijn.

Welke terminal is Vueling?

Vueling gebruikt Schiphol als een 'hubstation'. Vanaf Schiphol vertrekken veel vliegtuigen naar bestemmingen, veelal in Spanje. De vluchten vertrekken vanaf vertrekhal 3.

Waar vertrekt Vueling?

De landen waarheen Vueling vliegt We vliegen naar meer dan 100 bestemmingen van de belangrijkste steden in Spanje, Europa, Noord-Afrika en het Nabije Oosten met rechtstreekse vluchten en vluchten via Barcelona en Rome.

Gerelateerde berichten: