Wat is geslachts verkeer?

Wat is geslachts verkeer?

Wat is geslachts verkeer?

Seks met elkaar met de kleren uit en waarbij je aan elkaars geslachtsorganen (piemel, vagina) zit.

Wat is seksueel gemeenschap?

Onder seksualiteit wordt verstaan de handelingen die gericht zijn op intiem lichamelijk contact die gepaard gaan met gevoelens van opwinding, lust en passie. Seks varieert van zoenen tot het hebben van geslachtsgemeenschap, van intimiteit tussen twee geliefden tot (samen) porno kijken.

Wat zijn functies van geslachtsgemeenschap?

Voor bevruchting moet geslachtsgemeenschap plaatsvinden waarbij de penis van de man in de vagina gebracht wordt. Als de man dan klaarkomt, komen er miljoenen zaadcellen vrij in de vagina. Deze moeten via de baarmoederhals en baarmoeder bij de eicel in de eileider terecht komen en haar binnen ongeveer 24 uur bevruchten.

Hoe paren mensen?

Dat begint met het versieren -de paringsrituelen - en gaat door tot en met het naspel. Aanraking, opwinding en penetratie zijn universeel. Maar wat er daarnaast, daarvoor en daarna gebeurt, kan nog wel eens verschillen. Het seksuele gedrag van de mens is namelijk voor een groot deel cultureel bepaald.

Wat voor rechten hadden vrouwen vroeger niet?

Welke rechten hadden vrouwen niet? Met name in veel van de ontwikkelingslanden is de positie van vrouwen achtergesteld en worden elementaire rechten, zoals het recht van zeggenschap over het eigen lichaam, het recht op zelfstandigheid en het een huwelijkskeuze, niet toegekend.

Gerelateerde berichten: