Wat is het uurtarief van een loopbaancoach?

Wat is het uurtarief van een loopbaancoach?

Wat is het uurtarief van een loopbaancoach?

Een loopbaancoach kost gemiddeld €80 per uur. Dan hebben we het over een beginnende loopbaancoach. Een ervaren coach kan een uurtarief van €100 tot €200 hanteren. Verder is het goed om te weten dat een gemiddeld traject 6 tot 8 sessies kan omvatten.

Wat is een mental coach?

Mental coaching is eigenlijk een manier van persoonlijke training die zich focust op je mindset (gedachten) waardoor je weer de regie krijgt over je leven en optimaal presteert. Je leert als het ware het beste uit jezelf te halen.

Wat bespreek je met een loopbaancoach?

Loopbaancoaching gaat over ambities, talenten, vaardigheden en drijfveren. En over het vinden van werk dat daarbij past. Binnen het bedrijf waar je werkt of daarbuiten. Of als zzp'er.

Wat levert loopbaancoaching op?

Loopbaan coaching levert je veel waardevolle inzichten over jezelf op. Je gaat bijvoorbeeld onder andere onderzoeken wat je kernkwaliteiten, kernwaarden en drijfveren zijn op werkgebied. Je kernkwaliteiten zijn dingen waar je echt goed in bent, zonder dat het je veel moeite kost.

Wat vraag je aan een loopbaancoach?

Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe? Wat zijn mijn talenten en hoe zet ik ze (nog beter) in? Welke werk(voor)waarden zijn voor mij belangrijk? Wat doe ik goed en wil ik behouden?

Is loopbaancoaching aftrekbaar?

Loopbaanbegeleiding (loopbaancoaching, loopbaanadvies) valt binnen de kaders van belastingaftrek bij de belastingaangifte onder 'studiekosten', omdat loopbaancoaching gericht is op inkomensverwerving en/of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt.

Gerelateerde berichten: