Wie is de Green Goblin?

Wie is de Green Goblin?

Wie is de Green Goblin?

De Green Goblin is een fictieve superschurk uit de strips van Marvel Comics, en een van de grootste vijanden van Spider-Man. Bedacht door Stan Lee en Steve Ditko. Hij verscheen voor het eerst in Amazing Spider-Man #).

Wat doet een goblin?

Een goblin is een hoodoo waarin je met enige fantasie een boosaardige kabouter (een goblin) kunt herkennen. In Goblin Valley State Park in Utah staan duizenden van dergelijke hoodoos op een kleine opp [..] Betekenis van Goblin toevoegen.

Wie is de vader van Spider-Man?

Richard ParkerBen Parker Spider-Man/Vader

Wie is het vriendje van Zendaya?

Zendaya is de oceaan overgestoken om haar vriendje Tom Holland te kunnen bezoeken in Londen. Dat blijkt uit foto's die de paparazzi de afgelopen dagen van de tortelduifjes hebben weten te maken.

Hoe zijn de ouders van Spider-Man overleden?

Reilly nam de identiteit van Spider-Man over omdat de tweede Doctor Octopus de reputatie van Scarlet Spider vernietigd had. Mary Jane werd echter vergiftigd door een helper van de Green Goblin, waardoor de baby dood werd geboren (zo leek het althans, want korte tijd later nam de helper de baby mee).

Is het uit met Tom Holland en Zendaya?

Hoewel de liefde tussen de twee personages on-screen niet te ontkennen was hebben Zendaya en Tom Holland pas sinds kort ook in het echte leven een relatie.

Wie is de beste vriend van Tom Holland?

Harrison Osterfield is al van kleins af aan Tom Hollands beste vriend. Toen Holland werd gecast als Spider-Man, heeft hij Harrison aangenomen als persoonlijke assistent. Dit was ook bij de tweede Spider-Man film het geval.

Wie zijn de ouders van Peter Parker?

Richard ParkerBen ParkerMary Parker Spider-Man/Ouders

Gerelateerde berichten: