Welke Bridget Jones films zijn er?

Welke Bridget Jones films zijn er?

Welke Bridget Jones films zijn er?

Bridget Jones's Diary2001Bridget Jones: The Edge of R...2004Bridget Jones's Baby2016 Bridget Jones-films/Films

Wie is de vader van het kind van Bridget Jones?

Spoiler alert: hoewel het best leuk was geweest om een kleine McDreamy te zien, is Mark Darcy toch echt de vader. Beide mannen blijven wel betrokken bij het leven van de kleine Jones, maar Mark gaat er met de hoofdprijs vandoor: hij mag met Bridget trouwen.

Hoeveel films zijn er van Bridget Jones?

Als je dol bent op romantische komedies, dan is Bridget Jones geen onbekende voor je. Inmiddels zijn er drie films die gaan over het onstabiele liefdesleven met de meest hilarische acties van Bridget herself.

Wat voor bedrijf werkt Bridget Jones?

Bridget Jones's Diary (film)
Bridget Jones's Diary
MontageMartin Walsh
CamerawerkStuart Dryburgh
ProductiebedrijfUniversal Pictures Little Bird StudioCanal Working Title Films
DistributieUniversal Pictures

Met wie eindigt Bridget Jones?

Het dagboek van Bridget JonesBridget Jones's diary Ze wordt verliefd op haar zelfzuchtige baas Daniël maar eindigt vervolgens met de klunzige maar vriendelijke Mark.

Waar staat Bridget Jones op?

Bridget Jones's Diary - Pathé Thuis.

Hoe oud is Bridget Jones?

Kleine geheimen. In de eerste film, 'Bridget Jones's Diary', doet een 32-jarige alleenstaande vrouw uit Londen haar intrede. Ze probeert haar prins op het witte paard te vinden en vertrouwt haar diepste gevoelens aan een dagboek toe.

Waar woont Bridget Jones?

Wonen op een A-locatie Maar hoeveel zou het kosten om het appartement van Bridget Jones in Bridget Jones's Diary te kopen? Het gezellige appartement bevindt zich nog altijd boven The Globe Tavern, een café op de hoek van Bedale Street, en ligt op een steenworp afstand van de populaire Borough Market.

Waar speelt Bridget Jones zich af?

Het verhaal speelt zich af rond 1995, dat betekend dat het zich afspeelt in onze tijd. Het begint op 1 januari en eindigt in december. Het verhaal beschrijft dus precies een jaar van Bridgets leven. De plaats waar het zich afspeelt is in Londen, Engeland, hier woont Bridget.

Waar kan je Bridget Jones kijken?

Bridget Jones's Diary (2001) - Netflix Nederland - Films en Series on demand.

Waar gaat Bridget Jones Diary over?

Het dagboek van Bridget Jones (Engels: Bridget Jones's Diary) is een roman uit 1996 van Helen Fielding. Ze is het verhaal ooit begonnen als column in The Independent en The Daily Telegraph. Het boek gaat over het leven van Bridget Jones, een single die in het boek op 21 maart 33 wordt.

Gerelateerde berichten: