Wat is een veilige autostoel?

Wat is een veilige autostoel?

Wat is een veilige autostoel?

Het beste autostoeltje. Het stoeltje dat met vijf sterren de hoogste score behaalde is de Cybex Anoris T i-Size. Dit is het tweede zitje dat we ooit getest hebben met een geïntegreerde airbag. Het biedt een zeer goede bescherming bij een frontale en zijdelingse botsing en is gemakkelijk in gebruik.

Wat is een goede autostoel groep 2?

Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje Dit beste autostoeltje uit groep 2 staat op nummer 1 in de lijst van Consumentenbond. Ook bij de ANWB komt de stoel goed uit de test. Voordeel van deze veilige autostoel is dat hij een hele lange periode gebruikt kan worden. Vanaf 1,5 jaar tot ongeveer 12 jaar oud (9 tot 36 kg).

Hoe lang Maxi-Cosi achterstevoren?

Voordelen i-Size-autostoeltjes i-Size-kinderzitjes kunnen kinderen achterwaarts vervoeren tot een leeftijd van minimaal 15 maanden. De huidige R44-norm staat vooruitkijken vanaf 9 kg toe. Minder verkeerd gebruik. Je moet je kind goed vastzetten in het autostoeltje.

Welke autostoel beste uit de test?

1. Cybex Solution M-fix SL autostoel (beste uit de test) De Cybex Solution M-fix SL staat op nummer in 1 bij de ANWB uit de autostoel groep 3 en is bij de Consumentenbond samen met de Cybex S-Fix de beste uit de test. De Cybex Solution M-Fix SL is een veilige en comfortabele autostoel.

Welke autostoel vanaf 3 jaar?

Voor peuters van ongeveer 9 maanden tot 4 jaar: i-Size tussen cm of groep 1 (van 9 tot 18 kg). In i-Size-stoeltjes kijken kinderen achteruit tot ze minimaal 15 maanden en 70 cm zijn. In groep 1-autostoeltjes zit het kind meestal in de rijrichting van de auto.

Wat is een goede Kinderautostoel?

Besafe iZi Twist, hoogste score voor veiligheid (goedkoper alternatief: Maxi-Cosi Rodifix AirProtect) Blij'r Maja, beste autostoel voor lang gebruik. Maxi Cosi AxissFix Plus, beste autostoel met antislip harnas. Britax Romer Dualfix 2R, Beste autostoel volgens de consumentenbond (Nederlandse Test Aankoop)

Gerelateerde berichten: