Hoeveel verdient een toeristische per maand?

Hoeveel verdient een toeristische per maand?

Hoeveel verdient een toeristische per maand?

Vanaf elf jaar ervaring in de toeristische sector mag je rekenen op een gemiddeld bruto maandloon van 3.355 euro. En houd je het twintig jaar vol, dan stijgt je salaris naar gemiddeld 3.666 euro per maand, weten we dankzij het Jobat Salariskompas.

Welke beroepen zijn er in de toerisme?

Onderstaand het overzicht van de beroepen in deze sector.

  • Allround medewerker watersportindustrie. ...
  • Assistent Economie en Handel, Voedsel en Leefomgeving, Techniek, Zorg en Welzijn. ...
  • Balie-/shopmedewerker. ...
  • Frontofficemanager. ...
  • Hoofd Informatie. ...
  • Informatiemedewerker. ...
  • Leidinggevende leisure & hospitality.

Wat verdien je als reisadviseur?

Wat verdient een Reisadviseur? Een Reisadviseur verdient (conform CAO reisbranche 2021) tussen de €1512 als beginner en €2357 euro in het hoogste segment, bij meerdere jaren ervaring binnen de zakelijke markt. Ervaring is namelijk de belangrijkste factor waar in de reisbranche het salaris van afhangt.

Wat verdien je als zelfstandig reisadviseur?

Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 2.400 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 2.000 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.800 bruto per maand.

Wat wordt verstaan onder Toerisme?

Toerisme is het reizen naar een bestemming buiten de normale omgeving, vanwege recreatie of zaken en duurt niet langer dan een aaneengesloten jaar. Het is een van de meest winstgevende bedrijfstakken in de economie. Veel toeristen reizen om iets van de cultuur en natuur van andere landen te zien.

Wat houd de opleiding Toerisme in?

Met een mbo-diploma Toerisme & Recreatie gaat de internationale wereld van gastvrijheid, reizen en vrije tijd voor je open! Na je opleiding kun je aan de slag bij zeer uiteenlopende bedrijven. Binnen de reiswereld, in hotels, bij recreatiebedrijven.

Gerelateerde berichten: