Kan je een marmeren tafel buiten laten staan?

Kan je een marmeren tafel buiten laten staan?

Kan je een marmeren tafel buiten laten staan?

Ja, marmer is uitstekend buiten te gebruiken. De meeste marmers zijn ook zelfs vorstbestendig, waaronder ook travertinachtigen. Het weer heeft wel invloed op marmer, na verloop van tijd gaat bij gepolijst marmer bijvoorbeeld de glans verloren.

Wat is massief marmer?

Het wordt gemaakt van kwartszand en bindmiddel die onder hoge druk worden samengeperst tot een massief geheel. Daardoor is het materiaal zeer sterk en niet gevoelig voor krassen en slijtage.

Kan marmer tegen vorst?

Marmer kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Meestal wordt er gekozen voor een gepolijst of fijn geschuurd oppervlak, hiermee komen de kleuren het beste tot hun recht. De meeste marmers zijn vorstbestendig, maar dit geldt niet voor alle soorten.

Is marmer vorstbestendig?

Ca. 80% van de marmer soorten is vorstbestendig. De natuursteen marmer worden meestal glanzend (gepolijst marmer en gezoet marmer) bewerkt.

Waar kan je marmer kopen?

Marmer bij StoneCenter. Marmer kopen bij StoneCenter! Wij leveren de marmer producten zoals keukenbladen, vensterbanken, dorpels en vloertegels. Daarnaast kunnen wij het ook bij onze klanten, inmeten, leveren en zelf monteren.

Gerelateerde berichten: