Hoeveel verschil salaris PO en vo?

Hoeveel verschil salaris PO en vo?

Hoeveel verschil salaris PO en vo?

Wie in het voortgezet onderwijs voor de klas staat, gaat met meer geld naar huis. Een beginnende leraar verdient 2601 euro. Na tien jaar is dat 3583 euro en het hoogste eindsalaris is 3978 euro. Het verschil met de collega op de basisschool is aan het eind liefst 14 procent.

Hoeveel krijgt Po erbij?

De loonkloof tussen het primair onderwijs en voortgezet onderwijs blijft dicht. De lonen gaan ook in het primair onderwijs vanaf met 4,75 procent vooruit. Daarbij ontvangt iedereen in het PO een eenmalige uitkering van 500 euro bruto.

Wat verdient een leraar wiskunde vwo?

Het salaris van een Leraar Wiskunde ligt tussen de € 2822,- en € 5699,- bruto per maand. Dit salaris is gebaseerd op de CAO voor het voortgezet onderwijs (VO). Er is voor leraren en docenten binnen het VO een salarishuis ontworpen op basis van ervaring.

Hoeveel loonsverhoging po?

De loonkloof tussen het primair onderwijs en voortgezet onderwijs blijft dicht. De lonen gaan ook in het primair onderwijs vanaf met 4,75 procent vooruit. Daarbij ontvangt iedereen in het PO een eenmalige uitkering van 500 euro bruto. Dat staat in het nieuwe cao-akkoord dat vandaag is bereikt.

Hoeveel salarisverhoging po?

In de cao voor primair onderwijs worden voor werknemers in alle functies en alle onderwijssoorten nieuwe salarisschalen geïntroduceerd. Deze schalen zijn gelijk aan de schalen in het voortgezet onderwijs. Het jaarloon voor de meeste medewerkers wordt hierdoor in 2022 minimaal 4% hoger.

Gerelateerde berichten: