Wat verdient medische secretaresse?

Wat verdient medische secretaresse?

Wat verdient medische secretaresse?

Minimum en maximum salaris voor Medische secretarissen - van € 1.666 tot € 4.047 per maand - 2022. Het aanvangssalaris van een Medische secretarissen bedraag meestal tussen de € 1.666 en € 2.335 bruto per maand.

Welke schaal medisch secretaresse?

Het medisch secretaresse salaris is conform de cao Ziekenhuizen (salarisschaal FWG 40). Hierbij komen ook secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

Wat verdient de gemiddelde arts?

het beroep Huisarts valt onder de beroepsfamilie Huisartsen en artsen (generalistisch). Het salaris Huisartsen en artsen (generalistisch) ligt gemiddeld op € 8150 bruto per maand.

Wat verdient een longarts per maand?

Het salaris van een longarts in loondienst is volgens de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS). Als net afgestudeerde longarts verdien je ongeveer bruto €70.000,- per jaar, dit is ongeveer €5.833,- per maand. Dit salaris kan oplopen tot €130.000,- bruto per jaar, wat uitkomt op €10.833,- per maand.

Wat verdient een arts in opleiding tot specialist?

Werk je als AIOS in een universitair medisch centrum, dan val je onder de cao UMC. Het startsalaris bij de cao UMC begint bij €3.649,- en loopt op tot maximaal €5.037,-. Ben je werkzaam binnen de ggz, dan val je als AIOS onder de cao ggz. Het salaris van een AIOS binnen de ggz bedraagt €3.538,- tot €4.996,-.

Hoeveel verdient een medisch secretaresse Belgie?

Hoeveel verdient een medische secretaresse in België? Het landelijk gemiddelde salaris voor een medische secretaresse in België is € 2.151 per maand.

Gerelateerde berichten: