Hoeveel verdient een chiropractor netto?

Hoeveel verdient een chiropractor netto?

Hoeveel verdient een chiropractor netto?

De meerderheid van onze Chiropractoren verdienen rond de 5000 euro netto per maand en diegenen met meer ervaring kunnen tot een maximum van 9.000 euro per maand verdienen.

Wat verdien je als chiropractor?

Het salaris van een chiropractor ligt tussen de € 27,- bruto per maand. Hierbij geldt dat hoe meer jaren ervaring de chiropractor heeft, hoe meer hij verdient. Voor zover bekend hebben chiropractors geen eigen cao, dus over de secundaire arbeidsvoorwaarden is niet veel bekend.

Hoe lang studeren voor chiropractor?

De opleiding tot chiropractor is een voltijdse universitaire opleiding van vijf à zes academiejaren gevolgd door een jaar beroepsopleiding in het land waar het beroep zal uitgeoefend worden.

Wat heb je nodig om chiropractor te worden?

De opleiding chiropractie is een 5-jarige universitaire voltijd studie. Hierna volgt nog een praktijk/stage jaar in het land waar men zich wil vestigen. De inhoud van de studie chiropractie kan deels worden vergeleken met een opleiding geneeskunde aan een universiteit in Nederland.

Hoeveel verdiend een hotelreceptionist?

Het aanvangssalaris van een Hotelreceptionisten bedraag meestal tussen de € 1.344 en € 2.070 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.667 en € 2.459 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat is het verschil tussen een osteopaat en een chiropractor?

Waar een osteopaat voornamelijk zachte technieken zoals mobilisaties gebruikt, zal een chiropractor zich vooral beroepen op manipulaties. In de volksmond wordt een chiropractor ook wel een kraker genoemd. Je hebt geen doktersvoorschrift nodig om bij de chiropractor te gaan.

Welke verzekering vergoed chiropractor?

Naam verzekeringVergoedingmaand
50+€ 350 (tot € 40 per dag)€ 16,60
Jongeren€ 200 (tot € 30 per dag)€ 20,15
Plus€ 350 (tot € 40 per dag)€ 22,75
Top€ 550 (tot € 40 per dag)€ 43,25

Gerelateerde berichten: