Wat is de domste mens ooit?

Wat is de domste mens ooit?

Wat is de domste mens ooit?

Nederlander Pete Philly is 'Domste mens ter wereld'

Wat is een IQ score?

IQ en intelligentie / Interpretatie van een IQ score; ... Benedengemiddeld intelligent: 70-79: 6.4: Zwak begaafd: Ongeveer 2% van de bevolking heeft een IQ score lager dan 69. Ook een hoge score van 130 of meer komt zeer weinig voor. De meeste mensen hebben een score van rond de 100.

Wat zijn de hoogste IQ's ter wereld?

De hoogste IQ's ter wereld Dit zijn enkele van de knapste koppen uit heden en verleden, gerangschikt op IQ. Leonardo da Vinci, Mozart en Olof Palme waren bijvoorbeeld genieën - maar ook de actieheld Dolph Lundgren en de zangeres Shakira zijn zeer intelligent.

Wat is een IQ test?

Het doel van een IQ test is om een indicatie van iemands intelligentie te geven. De uitslag van zo'n test, het IQ cijfer, is dan ook slechts een schatting van iemands ware intelligentie. Geen enkele test meet intelligentie perfect! De uiteindelijke score op een IQ test hangt af van je prestaties in vergelijking met anderen.

Wat is de gemiddelde IQ?

Bij de meeste tests is een IQ van 131 bijvoorbeeld gekoppeld aan een percentiel van 98. IQ's zijn normaal verdeeld. Dat betekent dat de meeste mensen rond het gemiddelde scoren. Heel hoge of lage IQ's zijn erg zeldzaam.

Gerelateerde berichten: