Wat is het hoogste level in Clash Royale?

Wat is het hoogste level in Clash Royale?

Wat is het hoogste level in Clash Royale?

Limiet gewoon level: 13 (was 12) Limiet koningslevel: 13 (was 12)

Wat is de meest gebruikte kaart in Clash Royale?

Qua aanvallende kaarten staat de Night Witch al een tijdje bovenaan het lijstje. Ze kan heel wat schade overleven, maakt aan de meeste slechteriken een einde en wanneer ze bij een toren komt, duurt het geen tien seconden voordat die met de grond gelijk wordt gemaakt.

Wat is Koningslevel in Clash Royale?

Je kan je Koningslevel verbeteren door Xp (ervaringspunten) te verzamelen, Hoe beter je level hoe beter je Kroontorens. Experience is gained by upgrading cards and donating cards to your clanmates. Ervaringspnten kan je ook verdienen door Prestaties te voltooien.

Hoe werkt clan War in Clash Royale?

Clanoorlogen zijn een tweedaags evenement voor je hele clan....De clan die de meeste gevechten wint tijdens de oorlogsdag wint de oorlog.

  • Tijdens de oorlogsdag mag je één keer vechten.
  • Je enige doel is om dit gevecht te winnen.
  • Tijdens de oorlogsdag speelt iedereen in je clan met dezelfde clankaarten.

Hoeveel is Clash of clans waard?

Clash of Clans (CoC) is een van de meest succesvolle apps ooit gemaakt. De Finse ontwikkelaar Supercell verdient dagelijks (!) zo'n half miljoen euro aan het strategiespel voor smartphones en wereldwijd zijn miljoenen mensen 'verslaafd'.

Hoeveel mensen werken er bij supercell?

Supercell
LandFinland
HoofdkantoorHelsinki
Werknemers190 (2015)
ProductenComputerspellen

Hoeveel spellen heeft supercell?

Supercell is een Finse ontwikkelaar die momenteel een viertal games heeft uitgebracht. Zo kennen we , en en eerder deze maand werd ook uitgebracht voor Android. De games hanteren het freemium-principe, waardoor je ze gratis kunt downloaden en volledig kunt spelen.

Gerelateerde berichten: