Welke IP lamp buiten?

Welke IP lamp buiten?

Welke IP lamp buiten?

Voor buiten heb je minstens een IP23-waarde nodig. Een IP68-waarde is zelfs bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Wat betekent IP 64?

IP64 – Plensdicht en stofdicht. Veel te zien op bouwradio's. IP54 – Een IP waarde die in de gereedschapsbranche veel voorkomt bij afstandsmeters en sommige stroomverdelers. IP44 – Plensdicht en beschermd tegen spitse voorwerpen.

Wat biedt de rating ip69k?

De rating IP69K biedt bescherming tegen het binnendringen van stof, bescherming tegen hoge temperaturen en hoge druk (water) – waardoor producten met deze certificering ideaal gebruik kunnen worden in omstandigheden waarbij apparatuur zorgvuldig moet worden ontsmet.

Wat is een IP-classificatie?

Wat is IP-classificatie. De IP-classificatie staat voor “International Protection” en is een methode waarmee de beschermingsgraad van behuizingen en of andere objecten wordt aangegeven. De IP-waarde geeft aan hoe goed het materiaal bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is.

Wat is de IP-code?

IP-code. De IP -codering ( International Protection Rating, ook soms Ingress Protection) op elektrische apparaten is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de constructie van elektrische of elektronische apparatuur tegen eigen schade door gebruik in "vijandige omgevingen" en tegen eventueel gevaar voor de gebruiker.

Gerelateerde berichten: