Wie heeft de meeste assists?

Wie heeft de meeste assists?

Wie heeft de meeste assists?

Het zal weinig verbazing schetsen: Lionel Messi is volgens Transfermarkt sinds de eeuwwisseling de koning van de assist. De Argentijn bereidde in zijn imposante loopbaan liefst 324 treffers voor. Geen enkele speler kan daaraan tippen. In dienst van FC Barcelona was hij 276 keer degene die de beslissende pass gaf.

Wat zijn de meeste doelpunten in een wedstrijd?

Meeste doelpunten ooit De wedstrijd Samoa - Australië werd in 2001 maarliefst 0-31! De Australische spits Archie Thompson scoorde 13 keer in deze wedstrijd.

Wat is de hoogste score bij voetbal ooit?

We durven er heel wat om te verwedden dat het wereldrecord van grootste uitslag in de voetballerij nooit meer zal worden verbeterd. In 2002 boekte AS Adema uit Madagaskar een nipte 149-0 overwinning op Stade Olymique L'Emyrne, dat nochtans honderd procent balbezit had.

Hoeveel assists heeft Ronaldo gemaakt?

In 438 wedstrijden in het shirt van 'De Koninklijke' kwam hij tot het duizelingwekkende aantal van 450 doelpunten. Daarnaast gaf hij 132 assists.

Wat is de grootste nederlaag in voetbal?

Ajax – FA Red Boys Differdange: 14-0.

Wat is de grootste overwinning ooit in de Eredivisie?

Ajax heeft zaterdag de grootste zege ooit in de eredivisie verbeterd. De club uit Amsterdam heeft het uitduel met VVV-Venlo met maar liefst 0-13 gewonnen. Ajax was al recordhouder in de eredivisie als het gaat om de grootste zege. De club uit de hoofdstad versloeg Vitesse met 12-1 op .

Wie heeft de meeste prijzen in voetbal?

Alves is de speler met de meeste prijzen in de geschiedenis van het voetbal met 44 trofeeën en de op-een-na meest scorende verdediger aller tijden in Europese competities. In 2006 debuteerde hij in het Braziliaans voetbalelftal.

Hoeveel assist heeft Messi in totaal?

Hiermee verbrak hij twee records: dat van meeste assists in La Liga (149) en de speler die tegen het meest aantal verschillende teams gescoord heeft in La Liga (36).

Gerelateerde berichten: