Wat is een rechte zoom?

Wat is een rechte zoom?

Wat is een rechte zoom?

De lengte van de rok/broek is soms aan de voorkant korter/langer dan aan de achterkant, dat ligt aan de vorm van je lichaam. De zoom moet uiteindelijk mooi recht hangen. Voor een rechte zoom in een rok van katoen (of geweven stof) reken je 2+4=6cm toeslag. Voor een rechte broekspijp reken je 1,5+2=3,5 cm toeslag.

Welke naaimachine voet?

Top 10 meest verkochte naaimachinevoetjes

 1. Blinderitsvoet. Een blinderitsvoet maakt het naaien van een onzichtbare rits veel gemakkelijker dan bij het gebruik van een standaard ritsvoet. ...
 2. Boventransportvoet. ...
 3. Teflonvoet. ...
 4. Rimpelvoet. ...
 5. Free motion voet. ...
 6. 1/4 inch voet. ...
 7. Applicatievoet. ...
 8. Biaisbandvoet.

Hoe maak ik een zoom vergadering aan?

Zelf een nieuwe vergadering in Zoom starten doe je door op 'New Meeting' te klikken. Jij wordt dan de 'Host' van een nieuwe vergadering, zodat jij ook je collega's kunt uitnodigen. Met 'Schedule' plan je vast een toekomstige vergadering. Je hoeft dan alleen nog de Meeting ID te delen.

Wat is de zoom van een jurk?

Een zoom wordt gemaakt aan de rand van een kledingstuk of ander stuk textiel, teneinde de stof af te werken, zodat het uiteinde sterker wordt en de stof niet gaat rafelen. Een zoom is alleen nodig bij geweven stoffen, of bij gebreide stoffen die op maat geknipt worden.

Hoe maak je een ronde zoom?

Cirkelrok Zomen

 1. Start met een afgewerkte rand (lock of afwerksteek van je naaimachine).
 2. Zet met een contrasterende kleur een hulpstiksel op 2 cm afstand van de onderkant. ...
 3. Vouw de stof om, op het hulpstiksel. ...
 4. Stik vast. ...
 5. Trek de hulpdraad er weer uit.

Wat is een Ritsvoetje?

Een ritsvoetje kan worden gebruikt voor het inbrengen van ritsen of voor het maken en inbrengen van paspels of koord. Met een ritsvoet kun je de naald dicht bij een opstaande rand gebruiken, zoals de tanden van een rits of de dikte van het koord. Het is een onmisbaar accessoire voor het naaien.

Wat is een Rolvoet?

Deze voeten zijn ontworpen om de ruwe rand van de stof met uw naaimachine op dezelfde manier af te werken als een lockmachine.

Gerelateerde berichten: