Hoe verhaal toevoegen aan hoogtepunt?

Hoe verhaal toevoegen aan hoogtepunt?

Hoe verhaal toevoegen aan hoogtepunt?

Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan. Tik op . Als je niet ziet, tik dan op Hoogtepunten. Tik om het verhaal of de verhalen die je wilt toevoegen aan je hoogtepunten te selecteren en tik op Volgende.

Hoe hoogtepunt verbergen?

Zoek onder Profiel bewerken naar het hoogtepunt dat je wilt bewerken of verwijderen, tik erop en houd het ingedrukt. Tik op Hoogtepunt verwijderen en vervolgens op Verwijderen om het verhaal uit Hoogtepunten te verwijderen of tik op Hoogtepunt bewerken om meer foto's of video's aan je verhaal toe te voegen.

Hoe kun je zien wie je verhaal heeft gezien?

Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken.

Hoe iets toevoegen aan hoogtepunten?

Hoogtepunten worden in een nieuw gedeelte onder de bio in je profiel weergegeven. Als je een hoogtepunt wilt maken, tik je helemaal links op de cirkel Nieuw. Vanaf deze plek kun je verhalen uit je archief kiezen, een omslag voor je hoogtepunt selecteren en het hoogtepunt een naam geven.

Hoe maak ik een hoogtepunt op Facebook?

Inhoud toevoegen aan je hoogtepunten:

  1. Tik vanuit het nieuwsoverzicht op je profielfoto in de linkerbovenhoek.
  2. Scrol omlaag naar Hoogtepunten en tik op Nieuwe toevoegen.
  3. Selecteer de verhalen die je wilt uitlichten en tik op Volgende.
  4. Voeg een titel voor je hoogtepunten toe of pas de doelgroep aan door op te tikken.

Kan je zien of iemand op je Instagram kijkt?

Het eerlijke antwoord is: nee. Het is onmogelijk om je profielbezoeken op Instagram te zien. De app houdt je bezoekersaantallen niet bij. Wel kun je via de likes en reacties zien wie je foto's of filmpjes bekijkt.

Hoe kan iemand je verhaal niet zien?

Tik rechtsboven op en vervolgens op Instellingen. Tik op Privacy en vervolgens op Verhaal. Tik op het aantal mensen naast Verhaal verbergen voor. Selecteer de mensen voor wie je je verhaal wilt verbergen en tik op Klaar (iPhone) of tik in de linkerbovenhoek (Android).

Kan je hoogtepunten archiveren?

Instagram heeft iets nieuws: je kunt je Stories nu archiveren en zelfs opnieuw posten in een overzicht met hoogtepunten. Hierdoor haal je meer uit je eerder geplaatste verhalen.

Hoe hoogtepunten verplaatsen?

Je kunt je higlights namelijk ook van volgorde veranderen. Dat doe je door op je Instagram profiel naar de set Highlights te gaan en voor Edit highlight te kiezen. Vervolgens kies je de Archive optie om bij al je verhalen te komen en selecteer je de verhalen die in de spotlight moeten schitteren.

Gerelateerde berichten: