Hoe zwaar is normaal printpapier?

Hoe zwaar is normaal printpapier?

Hoe zwaar is normaal printpapier?

Regulier in het dagelijks gebruik is het 80 grams printpapier. Dit is in Nederland het standaard printpapier. Het werkt fijn en kan door zo goed als elke kantoorprinter. Het 75 grams printpapier is tegenwoordig wel erg in opkomst.

Hoeveel gram is iets dikker papier?

G/m² (gram per m²) is de standaard term om te bepalen hoe dik & zwaar papier is. Kies je voor een 300 g/m². wordt hiermee bedoelt dat 1m2 300 gram weegt, een A4 vel op deze dikte weegt dan 18.71 gram.

Hoe zwaar mag een envelop zijn?

Wat moet er op een envelop bij internationale post?
Gewicht in gramAantal postzegelseuro
0 – 20 gEén met een 1€1,55
20 – 50 gTwee met een 1€3,10
gDrie met een 1€4,65
1 gVijf met een 1€7,75

Hoeveel postzegels voor 4 A4 tjes?

Dat hangt er vanaf hoe zwaar het papier is wat je daarvoor gebruikt. Als het met envelop erbij boven de 20 gram uitkomt dan moet er een 2 op (of twee van 1 natuurlijk). Maar gebruik je heel dun papier dan zou het nog onder de 20 gram kunnen blijven, en kan het met één zegel van 1.

Hoeveel postzegels moeten er op een A4 envelop?

Hoeveel postzegels binnen Nederland ? Op de meeste brieven zult u kunnen volstaan met één postzegel. Een gewone envelop met twee normale A4-tjes is lichter dan 20 gram. Als u een cd in 'jewelcase' met twee a4'tjes wilt versturen valt u meestal in de vierde gewichtsklasse en moet u dus 4 postzegels plakken.

Hoeveel postzegels 3 a4tjes?

Het beste antwoord. Dat hangt er vanaf hoe zwaar het papier is wat je daarvoor gebruikt. Als het met envelop erbij boven de 20 gram uitkomt dan moet er een 2 op (of twee van 1 natuurlijk). Maar gebruik je heel dun papier dan zou het nog onder de 20 gram kunnen blijven, en kan het met één zegel van 1.

Gerelateerde berichten: