Wat betekent de naam Timon?

Wat betekent de naam Timon?

Wat betekent de naam Timon?

Timon is een Friese jongensnaam. Waarschijnlijk is de naam afgeleid van het Griekse woord 'timeo', wat 'eren, waarderen' betekent.

Wat is de betekenis van Leander?

Leander is een Griekse naam, die 'man uithet volk' betekent.

Wat betekent de naam Theodoor?

Theodoor is afgeleid van Theodorus. Theodorus is een Griekse naam met de betekenis 'godsgeschenk'.

Wie schreef Hero en Leander?

Hero en Leander is een liefdespaar uit de Griekse mythologie. Het verhaal over hun tragische liefde is onder meer door Ovidius in zijn Heroides verteld, en later door Christopher Marlowe in Hero and Leander en door Lord Byron in The Bride of Abydos.

Wat levert Liander?

Liander beheert de leidingen en kabels in een bepaalde regio. Op die manier verzorgt de netbeheerder het energienetwerk. Liander levert geen energie, maar zorgt ervoor dat energieleveranciers dit kunnen doen. De netbeheerder staat vast voor een bepaalde regio.

Waarom komt Liander aan de deur?

Zij vragen bijvoorbeeld om geld om directe afsluiting te voorkomen of om een contract te tekenen of product af te nemen. Liander vraagt nooit aan de deur om geld of om een contract te tekenen.

Wat is mijn Aansluitwaarde Liander?

Wat is de capaciteit van mijn aansluiting? Door in te loggen op uw aansluitgegevens met uw postcode, huisnummer en laatste 6 cijfers van uw meternummer kunt u zelf de capaciteit van uw aansluiting bekijken. De capaciteit (zwaarte) bepaalt hoeveel gas of stroom door uw aansluiting kan.

Wat komt Liander doen?

Liander is uw netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Uw meterkast is erop aangesloten, net als die van 3 miljoen andere woningen en bedrijven.

Gerelateerde berichten: