Hoe haal je Gellak er makkelijk af?

Hoe haal je Gellak er makkelijk af?

Hoe haal je Gellak er makkelijk af?

De eerste en de meest gebruikte manier is de gellak laten weken in aceton. Besprenkel een wattenschijfje met pure aceton (bij de drogist te koop). Vouw het wattenschijfje om je nagel heen en klem het vast met een stukje aluminium folie. Laat dit ongeveer 10 minuten zitten tot de gellak los begint te zitten.

Hoe krijg ik gel nagellak van mijn nagels af?

Zo ga je te werk:

  1. Vijl de bovenste laag van de gellak. Hierdoor kan de aceton in de gellak doordringen.
  2. Doe aceton op je watjes en wikkel die om je nagels.
  3. Wikkel aluminiumfolie om de watjes. Laat dit voor ongeveer 15 minuten zitten. ...
  4. Vervolgens kun je de gellak gemakkelijk verwijderen met een gellak removal tool.

Hoe heb je gelnagels te verwijderen?

De gelnagels weken. Vul een kom met aceton. Aceton is een chemische stof die reageert met de gelnagel zodat de kleefstof loslaat en de gelnagel loskomt van je echte nagel. Aceton is een veelvoorkomend ingrediënt in nagellakverwijderaar, maar om gelnagels te kunnen verwijderen heb je een geconcentreerde hoeveelheid pure aceton nodig.

Hoe vijlt je een nagel?

Neem aluminiumfolie, aceton, watten en een nagelvijl. Vijl voorzichtig de bovenste laag van je gelnagel af, todat de gel als het ware breekt. Pas op dat je niet te lang op één plek vijlt; je wilt geen schade toebrengen aan je eigen nagel. Week ondertussen de watten in aceton en plaats deze op je nagel.

Hoe voorkom je nagels uitgroeien?

Laat de nagels gewoon uitgroeien als je daar het geduld voor hebt. Knip ze regelmatig om de met gel bedekte uiteinden te verwijderen totdat de gehele gelnagel weg is. Dit kost veel meer tijd, maar is ook de gezondste en natuurlijkste manier om gelnagels te verwijderen.

Wat is aceton voor een nagellakverwijderaar?

Aceton is een chemische stof die reageert met de gelnagel zodat de kleefstof loslaat en de gelnagel loskomt van je echte nagel. Aceton is een veelvoorkomend ingrediënt in nagellakverwijderaar, maar om gelnagels te kunnen verwijderen heb je een geconcentreerde hoeveelheid pure aceton nodig. Bedek de kom aceton met plastic folie.

Gerelateerde berichten: