Wat kun je later worden met Commerciële Economie?

Wat kun je later worden met Commerciële Economie?

Wat kun je later worden met Commerciële Economie?

Je kunt bij (internationale) grote en kleine commerciële bedrijven aan de slag. Bij productiebedrijven, handelsondernemingen, reclamebureaus....Wat kun je worden met Commerciële Economie?

  • Salesmanager. ...
  • Online marketeer. ...
  • Accountmanager. ...
  • Exportmanager. ...
  • Productmanager. ...
  • Brandmanager.

Welke beroepen kun je doen met Commerciële Economie?

Afgestudeerden van een Commerciële Economie studie zijn breed inzetbaar in zowel profit als non-profit functies. Wat dacht je van een baan als product manager, medewerker verkoop, hoofd inkoop, sales manager, accountmanager, marktonderzoeker, commercieel adviseur of PR-medewerker?

Wat verdient een hbo Commerciële Economie?

Na je studie start je tussen de 2257 euro en 2984 euro bruto. Dit kan na 10 jaar oplopen naar 3553 euro tot 5116 euro bruto. In onderstaande grafiek zie je hoe jouw salaris zich kan ontwikkelen als je aan het werk gaat na de opleiding Commerciële Economie.

Hoe moeilijk is Commerciële Economie?

Op zich is Commerciële Economie goed te doen voor studenten die gedisciplineerd kunnen werken. De zwaarte zit 'm vooral in het druk bezette studieprogramma. Je hebt veel verschillende vakken, plus aardig wat huiswerk. Dat kan best lastig zijn als je niet goed je tijd kunt indelen.

Hoe lang duurt de opleiding Commerciële Economie?

Als student Commerciële Economie ontwikkel je jezelf in vier jaar tot een breed inzetbare professional op het gebied van marketing, sales, (marketing)communicatie en ondernemen.

Wat is de studie Commerciële Economie?

Commerciële Economie is een gecertificeerde e-commerce opleiding. Als commercieel econoom breng je de buitenwereld naar binnen. Je vertaalt de wensen en behoeften van klanten naar verkoop- en marketingactiviteiten. En je bedenkt hoe je een product of merk het best onder de aandacht van de doelgroep kunt brengen.

Welke branches vallen onder het commerciële werkveld?

In de sector commerciële dienstverlening draait het om financiële en zakelijke diensten aan bedrijven en consumenten. Denk aan bank- en verzekeringsproducten, makelaardij, reclame- en marketingdienstverlening, maar ook uitvaartverzorging.

Wat verdient een elektrotechnicus hbo?

Een Electrical Engineer verdient grofweg tussen de €2.300,- en €6.000,- bruto per maand. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd. Het salaris van een beginnende Electrical Engineer op HBO-niveau ligt ronde de €2.300,- bruto per maand.

Welke vakken heb je nodig voor Commerciële Economie?

Het vakkenpakket is opgedeeld in vier onderdelen: e-commerce, marketing, sales & branding, internationaal ondernemerschap en stage.

  • E-commerce. Creative concept design. ...
  • Marketing, sales & branding. Accountmanagement. ...
  • Internationaal ondernemerschap. Bedrijfsbezoeken.

Wat houdt de opleiding Commerciële Economie in?

De hbo bachelorstudie Commerciële Economie is gericht op marketing, management, communicatie en sales. Je leert de wensen en behoeften van consumenten en ondernemingen vertalen naar marktgerichte marketing- en salesactiviteiten. Daarbij let je op de sterke en zwakke punten van een organisatie.

Gerelateerde berichten: