Wat zijn de namen van de Chipmunks?

Wat zijn de namen van de Chipmunks?

Wat zijn de namen van de Chipmunks?

Alvin and the Chipmunks, oorspronkelijk bekend als simpelweg the Chipmunks, is een fictieve Amerikaanse muziekgroep, die in 1958 werd bedacht door Ross Bagdasarian. Fresno, Californië, V.S. Ross Bagdasarian, Jr. De groep bestaat zogenaamd uit drie zingende wangzakeekhoorns: Alvin, Simon en Theodore.

Hoe heten de meisjes van de Chipmunks?

Brittany, Eleanor en Jeanette vormen samen de Chipettes, de vrouwelijke tegenhangers van de Chipmunks Alvin, Simon en Theodore.

Hoe heten de drie Chipmunks?

Alvin SevilleJustin Long, Ross Bagdasarian, Sr., Ross Bagdasarian, Jr.ZoeJenny SlateJeanetteAnna FarisSimon SevillaMatthew Gray Gubler, Alan Tudyk, Steve ViningBrittanyChristina ApplegateIan HawkeDavid Cross Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked/Personages

Wie spreekt Alvin en de Chipmunks in?

De rollen in de Nederlands gesproken versie worden net als in het eerste deel vertolkt door ONM-acteur Levi van Kempen (Alvin), zanger Thomas Berge (Dave) en AVRO-presentator Sipke Jan Bousema (platenbaas Ian). Nieuw in het vervolg zijn The Chipettes, met stemmen van Djumbo-zangeressen Lindsy, Lotte en Svenja.

Waar kan je de Chipmunks kijken?

Alvin and the Chipmunks | Netflix.

Hoe is Alvin en de Chipmunks gemaakt?

Alvin and the Chipmunks is een standaard formulefilm geworden met matige CGI en een cast die er niet echt zin in lijkt te hebben. De film zal de kleintjes zonder meer aanspreken en is voor dat doeleinde ook zonder meer een veilige aankoop. Voor ieder ander valt er echter niets tot weinig te genieten.

Wat voor dieren zijn Alvin en de Chipmunks?

Wangzakeekhoorns, aardeekhoorns, eekhoornmarmotten of chipmunks (Tamias) zijn een geslacht van eekhoornachtige knaagdieren.

Wat voor dier is Alvin?

Productbeschrijving. Alvin And The Chipmunks:De drie bijzondere eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodoor ( de Chipmunks) besluiten in het huis van de liedjesschrijver Dave Seville te gaan wonen. Hun grootste droom is om één van de bekendste popgroepen aller tijden te worden.

Hoeveel delen Alvin and the Chipmunks?

De fictieve geanimeerde zanggroep Alvin and the Chipmunks gemaakt door Ross Bagdasarian is sinds hun debuut in acht lange films verschenen.

Hoeveel Alvin and the Chipmunks films zijn er?

De fictieve geanimeerde zanggroep Alvin and the Chipmunks gemaakt door Ross Bagdasarian is sinds hun debuut in acht lange films verschenen.

Gerelateerde berichten: